• 01

    Sapa kita?

    Pakar sampeyan nggawe bahan logam lan produk sing gegandhengan.

  • 02

    Apa sing kita lakoni?

    Bahan logam kualitas dhuwur lan stabil kanggo nggawe produk luwih kompetitif.

  • 03

    Apa sing anyar?

    Tansah njaga pinggiran kita ing ndhuwur lan nganyari awake dhewe.

  • 04

    Carane hubungi?

    Produk kita diadopsi dening perusahaan paling misuwur ing saindenging jagad.

index_advantage_bn

Produk Panas

  • Kawicaksanan

    Dituntun dening pasar, dijamin kualitas.

  • Filsafat

    Ngluwihi awake dhewe lan nggayuh kaunggulan!

  • Gaya

    Aja menehi karya dina iki kanggo sesuk

  • semangat

    Kerjasama tulus, inovasi lan tantangan kanggo masa depan.

  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us

Apa Pilih Kita

  • Swara 20 taun pengalaman

    CIVEN METAL diadegaké ing 1998. Kita makarya ing ngembangaken, prodhuksi lan sirkulasi bahan metallic.

  • Peralatan canggih

    Kanthi pangembangan perusahaan sing sehat, kita nglengkapi peralatan produksi canggih lan alat ukur berteknologi tinggi.Kita terus-terusan nambah teknik lan fasilitas supaya tetep maju ing industri iki.

  • Kemampuan R&D sing apik banget

    Bagean R&D kita wis nggarap pangembangan bahan metalik anyar kanggo nambah kompetensi inti perusahaan.

  • All products we sell are certifiedAll products we sell are certified

    PRODUK

    Kabeh produk sing kita adol wis disertifikasi

  • Sales volume is placedSales volume is placed

    Kaluwihan

    Volume sales diselehake

  • Please contact with us nowPlease contact with us now

    KONTAK

    Mangga kontak karo kita saiki

Kabar Kita

  • Apa sampeyan kudu ngerti babagan tape foil?

    Pita perekat foil minangka solusi sing serbaguna lan tahan lama kanggo aplikasi sing kasar lan kasar.Adhesi sing bisa dipercaya, konduktivitas termal / listrik sing apik, lan tahan kanggo bahan kimia, kelembapan, lan radiasi UV nggawe tape foil minangka salah sawijining pilihan sing paling populer kanggo militer, aerospace, lan industri ...

  • Jinis PCB Copper Foil kanggo Desain Frekuensi Dhuwur

    Industri bahan PCB wis ngentekake wektu akeh kanggo ngembangake bahan sing nyedhiyakake mundhut sinyal sing paling murah.Kanggo desain kacepetan dhuwur lan frekuensi dhuwur, kerugian bakal mbatesi jarak panyebaran sinyal lan ngrusak sinyal, lan bakal nggawe panyimpangan impedansi sing bisa dideleng ...

  • Apa Foil Tembaga Digunakake kanggo Proses Pabrik PCB?

    Foil tembaga nduweni tingkat oksigen permukaan sing kurang lan bisa dipasang karo macem-macem substrat sing beda, kayata logam, bahan insulasi.Lan foil tembaga utamané Applied ing shielding elektromagnetik lan antistatic.Kanggo nyelehake foil tembaga konduktif ing permukaan substrat lan digabungake karo ...

  • Bedane antarane RA Tembaga lan ED Tembaga

    Kita asring takon babagan keluwesan.Mesthi wae, kenapa sampeyan mbutuhake papan "lentur"?"Apa papan fleksibel bakal retak yen nggunakake tembaga ED?'' Ing artikel iki, kita pengin nyelidiki rong bahan sing beda (ED-Electrodeposited lan RA-rolled-annealed) lan mirsani pengaruhe ing sirkuit ...

  • Foil Tembaga Digunakake ing Papan Sirkuit Cetak

    Tembaga foil, jenis materi elektrolitik negatif, wis setor ing lapisan basa PCB kanggo mbentuk foil logam terus-terusan lan uga dijenengi minangka konduktor PCB.Gampang diikat menyang lapisan insulasi lan bisa dicithak nganggo lapisan pelindung lan mbentuk pola sirkuit sawise etsa....

  • Napa Foil Tembaga digunakake ing Pabrik PCB?

    Papan sirkuit cetak minangka komponen sing dibutuhake ing pirang-pirang piranti listrik.PCB saiki duwe sawetara lapisan: substrat, jejak, topeng solder, lan layar sutra.Salah sawijining bahan sing paling penting ing PCB yaiku tembaga, lan ana sawetara alasan kenapa tembaga digunakake tinimbang campuran liyane ...

  • Pabrik Foil Tembaga kanggo Bisnis Sampeyan - Civen Metal

    Kanggo proyek manufaktur foil tembaga, hubungi profesional pangolahan logam lembaran.Tim insinyur metalurgi pakar kita siap nglayani sampeyan, apa wae proyek pangolahan logam sampeyan.Wiwit taun 2004, kita wis diakoni kanggo keunggulan layanan pangolahan logam.Sampeyan bisa ...

  • Tarif Operasi Foil Tembaga Logam Civen Nuduhake Penurunan Musiman ing wulan Februari, Nanging Kemungkinan Mumbul Cepet ing Maret

    SHANGHAI, Mar 21 (Civen Metal) - Tarif operasi ing produsen foil tembaga Cina rata-rata 86.34% ing Februari, mudhun 2.84 poin persentase MoM, miturut survey Civen Metal.Tarif operasi perusahaan gedhe, menengah lan cilik yaiku 89,71%, 83,58% lan 83,03%....

  • Aplikasi Industri Foil Tembaga Elektrolitik lan Proses Manufaktur

    Aplikasi Industri Electrolytic Copper Foil: Minangka salah sawijining bahan dhasar industri elektronik, foil tembaga elektrolitik utamane digunakake kanggo nggawe papan sirkuit cetak (PCB), baterei lithium-ion, akeh digunakake ing peralatan omah, komunikasi, komputasi (3C), lan energi anyar aku...

  • Kepiye carane nggawe foil tembaga ED?

    Klasifikasi foil tembaga ED: 1. Miturut kinerja, foil tembaga ED bisa dipérang dadi papat jinis: STD, HD, HTE lan ANN 2. Miturut TCTerms lumahing, foil tembaga ED bisa dipérang dadi papat jinis: ora lumahing perawatan lan ora nyegah teyeng, perawatan lumahing anti-karat, ...

  • Apa sampeyan ngerti manawa foil tembaga uga bisa nggawe karya seni sing apik?

    Teknik iki kalebu nglacak utawa nggambar pola ing lembaran foil tembaga.Sawise foil tembaga ditempelake ing kaca, pola kasebut dipotong nganggo piso persis.Pola kasebut banjur diobong kanggo nyegah pinggiran munggah.Solder ditrapake langsung menyang lembaran foil tembaga, njupuk ...

  • Tembaga mateni virus corona.Apa iki bener?

    Ing China, diarani "qi," simbol kesehatan.Ing Mesir diarani "ankh," simbol kanggo urip langgeng.Kanggo wong Fenisia, referensi kasebut sinonim karo Aphrodite - dewi katresnan lan kaendahan.Peradaban kuna iki ngrujuk marang tembaga, sawijining bahan sing kabudayan ing t...

  • Apa sing digulung (RA) tembaga foil lan carane nggawe?

    Rolled tembaga foil, foil logam kabentuk bunder, diprodhuksi lan diprodhuksi dening cara rolling fisik, proses prodhuksi minangka nderek: Ingoting: Bahan mentahan dimuat menyang pawon leleh kanggo matak menyang ingot kothak-shaped kolom.Proses iki nemtokake materi ...

  • Apa electrolytic (ED) tembaga foil lan carane nggawe?

    Foil tembaga elektrolitik, foil logam terstruktur kolom, umume diarani digawe kanthi cara kimia, proses ngasilake kaya ing ngisor iki: Dissolving: Lembaran tembaga elektrolitik bahan mentah dilebokake ing larutan asam sulfat kanggo ngasilake sulfur tembaga ...

  • Apa bedane antarane foil tembaga elektrolitik (ED) lan foil tembaga sing digulung (RA).

    ITEM ED RA Karakteristik proses → Proses manufaktur → Struktur kristal → Kisaran ketebalan → Jembar maksimal → Temperamen sing kasedhiya → Perawatan permukaan Metode pelapisan kimia Struktur kolom 6μm ~ 140μm 1340mm (umume 1290mm) Keras Ganda mengkilap / tikar tunggal / do...

  • Proses Manufaktur Foil Tembaga ing Pabrik

    Kanthi daya tarik dhuwur ing macem-macem produk industri, tembaga dianggep minangka bahan sing serbaguna.Foil tembaga diprodhuksi dening proses manufaktur khusus ing pabrik foil sing kalebu rolling panas lan adhem.Bebarengan karo aluminium, tembaga akeh ...

  • Civen ngundang sampeyan menyang pameran (PCIM Europe2019)

    Babagan PCIM Europe2019 Industri Power Electronics wis ketemu ing Nuremberg wiwit taun 1979. Pameran lan konferensi minangka platform internasional terkemuka sing nampilake produk, topik lan tren saiki ing elektronika daya lan aplikasi.Ing kene sampeyan bisa nemokake ...

  • Apa Covid-19 Bisa Urip Ing Permukaan Tembaga?

    Tembaga minangka bahan antimikroba sing paling efektif kanggo permukaan.Ewonan taun, sadurunge ngerti babagan kuman utawa virus, wong wis ngerti kekuwatan disinfektan tembaga.Panggunaan tembaga pisanan sing direkam minangka infèksi ...

  • Apa foil tembaga sing digulung (RA) lan carane nggawe?

    Foil tembaga sing digulung, foil logam terstruktur bunder, diprodhuksi lan diprodhuksi kanthi metode rolling fisik, proses ngasilake kaya ing ngisor iki: Ingoting: Bahan mentah dimuat menyang tungku leleh t...

Sing Dipercaya Kita

  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner