• 01

    Sopo iki

    Ahli sampeyan nggawe bahan logam lan produk sing gegandhengan.

  • 02

    Apa sing digawe?

    Bahan logam bermutu lan stabil supaya produk sampeyan luwih kompetitif.

  • 03

    Sing anyar

    Tansah njaga puncak lan gawe anyar.

  • 04

    Kepiye kontak?

    Produk kami diadopsi dening perusahaan sing misuwur ing saindenging jagad.

index_advantage_bn

Produk Panas

  • Kebijakan

    Dipandu dening pasar, dijamin kualitas.

  • Filsafat

    Ngalahake awake dhewe lan golek keunggulan!

  • Gaya

    Aja nganti menehi sesuk gaweane dina iki

  • Roh

    Kerja sama tulus, inovasi lan tantangan ing mbesuk.

  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us
  • Why Choose Us

Napa Pilih Kita

  • Liwat 20 taun pengalaman

    CIVEN METAL didegake ing taun 1998. Kita nyambut gawe, ngasilake, lan nyebarake bahan logam.

  • Peralatan majeng

    Kanthi perusahaan berkembang kanthi sehat, kita nglengkapi peralatan produksi canggih lan alat ukur teknologi tinggi. Kita terus-terusan ningkatake teknik lan fasilitas supaya tetep maju ing industri iki.

  • Kemampuan R & D sing apik

    Bagian R&D kita wis ngupayakake pangembangan bahan logam anyar kanggo nambah kompetensi inti perusahaan.

  • All products we sell are certifiedAll products we sell are certified

    PRODUK

    Kabeh produk sing didol wis disertifikasi

  • Sales volume is placedSales volume is placed

    Keuntungan

    Volume penjualan diselehake

  • Please contact with us nowPlease contact with us now

    KONTAK

    Hubungi saiki

Warta Kita

  • Apa foil tembaga elektrolitik (ED) lan Kepiye carane nggawe?

    Foil tembaga elektrolitik, foil logam struktural kolomar, umume diarani diproduksi nganggo metode kimia, proses ngasilake kaya ing ngisor iki: Dissolving: Lembaran tembaga elektrolitik bahan baku dilebokake ing larutan asam sulfat kanggo ngasilake ...

  • Apa bedane antara foil tembaga elektrolitik (ED) lan foil tembaga sing digulung (RA)

    ITEM ED RA Karakteristik proses → Proses pabrikan → Struktur kristal → Rentang kandel → Lebar maksimal → Cepet kasedhiya → Perawatan lumahing Metode plating kimia Struktur kolom 6μm ~ 140μm 1340mm (umume 1290mm) Hard Double mengkilap / tikar siji / do ...

  • Proses Pabrik Foil Tembaga ing Pabrik

    Kanthi daya tarik dhuwur ing pirang-pirang produk industri, tembaga bisa dideleng minangka bahan sing fleksibel. Foil tembaga diprodhuksi kanthi proses pabrikan sing spesifik ing pabrik foil sing kalebu gulung panas lan adhem. Bebarengan karo aluminium, tembaga akeh ...

  • Civen ngajak sampeyan menyang pameran (PCIM Europe2019)

    Babagan PCIM Europe2019 Industri Tenaga Listrik wis rapat ing Nuremberg wiwit taun 1979. Pameran lan konferensi kasebut minangka platform internasional utama sing nuduhake produk, topik, lan tren elektronik lan aplikasi saiki. Ing kene sampeyan bisa nemokake ...

  • Apa Covid-19 bisa Slametake Ing Lumahing Tembaga?

     Tembaga minangka bahan antimikroba paling efektif kanggo permukaan. Ewonan ewu taun, sadurunge sadurunge ngerti babagan kuman utawa virus, masarakat wis ngerti kekuwatan disinfektan tembaga. Panggunaan tembaga sing dicathet kaping pisanan minangka infectio ...

  • Apa foil tembaga sing digulung (RA) lan kepiye carane nggawe?

    Foil tembaga sing digulung, foil logam sing dibentuk bola, diprodhuksi lan diproduksi kanthi cara muter fisik, proses ngasilake kaya ing ngisor iki: Ingoting: Bahan baku dimuat menyang tungku leleh ...

Sapa sing Percaya Karo Kita

  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner
  • Our partner