• 01

    Sapa kita?

    Pakar sampeyan nggawe bahan logam lan produk sing gegandhengan.

  • 02

    Apa sing kita lakoni?

    Bahan logam kualitas dhuwur lan stabil kanggo nggawe produk luwih kompetitif.

  • 03

    Apa sing anyar?

    Tansah njaga pinggiran kita ing ndhuwur lan nganyari awake dhewe.

  • 04

    Carane hubungi?

    Produk kita diadopsi dening perusahaan paling misuwur ing saindenging jagad.

index_advantage_bn

Produk Panas

  • Kawicaksanan

    Dituntun dening pasar, dijamin kualitas.

  • Filsafat

    Ngluwihi awake dhewe lan nggayuh kaunggulan!

  • Gaya

    Aja menehi karya dina iki kanggo sesuk

  • semangat

    Kerjasama tulus, inovasi lan tantangan kanggo masa depan.

  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita
  • Apa Pilih Kita

Apa Pilih Kita

  • Swara 20 taun pengalaman

    CIVEN METAL diadegaké ing 1998. Kita makarya ing ngembangaken, prodhuksi lan sirkulasi bahan metallic.

  • Peralatan canggih

    Kanthi pangembangan perusahaan sing sehat, kita nglengkapi peralatan produksi canggih lan alat ukur berteknologi tinggi.Kita terus-terusan nambah teknik lan fasilitas supaya tetep maju ing industri iki.

  • Kemampuan R&D sing apik banget

    Bagean R&D kita wis nggarap pangembangan bahan metalik anyar kanggo nambah kompetensi inti perusahaan.

  • Kabeh produk sing kita adol wis disertifikasiKabeh produk sing kita adol wis disertifikasi

    PRODUK

    Kabeh produk sing kita adol wis disertifikasi

  • Volume sales diselehakeVolume sales diselehake

    Kaluwihan

    Volume sales diselehake

  • Mangga kontak karo kita saikiMangga kontak karo kita saiki

    KONTAK

    Mangga kontak karo kita saiki

Kabar Kita

  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Nguatake Aplikasi Transformator Frekuensi Dhuwur

    CIVEN METAL, pimpinan pasar ing manufaktur foil tembaga premium, ngenalake foil tembaga khusus sing digawe kanggo aplikasi trafo frekuensi dhuwur.Dikenal amarga konduktivitas listrik sing unggul, boros panas sing apik, lan sifat mekanik sing kuat, foil tembaga kita nambah ...

  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Elevating Efficiency ing Baterei Heating Film Aplikasi

    Pambuka: CIVEN METAL, produsen foil tembaga berkualitas tinggi, kanthi bangga ngenalake foil tembaga sing dirancang khusus kanggo aplikasi film pemanasan baterei.Dikenal amarga konduktivitas termal sing unggul, kinerja listrik sing kuat, lan ketahanan korosi sing nyengsemake, polisi kita ...

  • CIVEN METAL Copper Foil: Maju Kesehatan kanthi Properti Antimikroba

    Pambuka: CIVEN METAL, produsen foil tembaga kelas dhuwur sing misuwur, seneng ngenalake foil tembaga sing dirancang khusus kanggo aplikasi antibakteri.Terkenal amarga sifat antimikroba, daya tahan, lan fleksibilitas, tembaga kita ...

  • WARTA - Civen Metal Bakal Ana ing Expo Electronica 2024 - Kita Nganti Temu Sampeyan

        We will participate in Expo Electronica 2024. At the same time, if you are going to attend this exhibition, we sincerely invite you to meet at this exhibition.     Please see our contact details below:     Sales Manager: Duearwin     E-mail: sales@civen.cn     TEL: +...

  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Nambahake Aplikasi Perisai Elektromagnetik

    CIVEN METAL, produsen foil tembaga kelas dhuwur ing industri, kanthi bangga ngenalake foil tembaga sing dirancang khusus kanggo aplikasi pelindung elektromagnetik.Terkenal amarga konduktivitas listrik sing apik, permeabilitas dhuwur, lan tahan karat ...

  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Solusi Pionir kanggo Insulation Vakum

    Pambuka: Ing jagad teknologi sing dinamis, CIVEN METAL minangka jeneng sing misuwur sing terus-terusan nyurung wates-wates inovasi produk, utamane ing bidang produksi foil tembaga.Salah sawijining conto solusi terobosan kita yaiku aplikasi foil tembaga CIVEN METAL ing ...

  • Dampak Foil Tembaga ing Lingkungan lan Kesehatan

    Nalika ngrembug babagan aplikasi ekstensif foil tembaga, kita uga kudu menehi perhatian marang dampak potensial ing lingkungan lan kesehatan.Sanajan tembaga minangka unsur umum ing kerak bumi lan nduweni peran penting ing pirang-pirang proses biologis, jumlah sing berlebihan utawa ha ...

  • Proses Produksi lan Pabrik Foil Tembaga

    Foil tembaga, lembaran tembaga ultra tipis sing prasaja iki, nduweni proses manufaktur sing rumit lan rumit.Proses iki utamane kalebu ekstraksi lan panyulingan tembaga, manufaktur foil tembaga, lan langkah-langkah pasca pangolahan.Langkah pisanan yaiku ekstraksi lan pemurnian ...

  • Aplikasi Foil Tembaga ing Barang Saben Dina

    Ing urip saben dina, akeh barang ing sekitar kita nggunakake foil tembaga.Ora mung digunakake ing piranti elektronik, nanging uga nduweni peran penting ing sawetara barang saben dina.Ayo goleki aplikasi foil tembaga ing urip saben dina.Pisanan, ayo nimbang panggunaan foil tembaga ing omah d ...

  • Sampeyan Mungkin Ora Ngerti: Kepiye Foil Tembaga Nggawe Urip Modern Kita

    Kanthi kemajuan teknologi kanthi cepet, bahan-bahan sing katon ora pati penting wis wiwit nduwe peran sing saya penting ing urip saben dinane.Salah sijine yaiku foil tembaga.Sanajan jeneng kasebut ora pati ngerti, pengaruh foil tembaga ana ing endi-endi, meh kabeh pojok kita ...

  • Aplikasi Foil Tembaga ing Piranti Elektronik

    Ing jaman teknologi modern, foil tembaga wis dadi bagian sing ora bisa dipisahake saka manufaktur piranti elektronik.Aplikasi ing piranti elektronik iku ekstensif, kalebu nanging ora winates kanggo nggunakake ing printed circuit boards (PCBs), kapasitor lan induktor, lan ing elektromagnetik shi...

  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Ningkatake Kinerja Plat Pemanas Baterei

    Kanthi pangembangan kendharaan listrik lan pasar piranti sing bisa dipakai kanthi cepet, njaga kinerja baterei ing lingkungan suhu rendah dadi saya penting.Piring pemanas baterei duwe peran penting kanggo njamin kinerja baterei, umur, lan safety ing cuaca sing adhem.Ing t...

  • Foil Tembaga Elektrolitik ing Nggawe Baterei Lithium

    Amarga baterei lithium-ion terus ndominasi pasar baterei sing bisa diisi ulang, panjaluk bahan berkinerja tinggi kanggo komponen baterei uga saya tambah.Antarane komponen kasebut, foil tembaga nduweni peran penting ing produksi baterei lithium-ion.Foil tembaga elektrolitik, ing pa ...

  • Powering Future: CIVEN METAL's Copper Foil Revolutionizing Baterei Kabel Sambungan

    Ing jagad kemajuan teknologi saiki, kendharaan listrik lan piranti sing bisa dipakai wis dadi bagian integral saka urip saben dinane.Amarga panjaluk kabel sambungan baterei kanthi kinerja dhuwur, CIVEN METAL nantang tantangan kasebut kanthi nandur modal akeh ing riset lan ...

  • Aplikasi saka Copper Foil ing Graphene - Civen Metal

    Ing taun-taun pungkasan, graphene wis muncul minangka bahan sing njanjeni kanthi macem-macem aplikasi, kayata elektronik, panyimpenan energi, lan sensing.Nanging, produksi graphene berkualitas tinggi tetep dadi tantangan.Foil tembaga, kanthi konduktivitas termal lan listrik sing apik banget, wis dadi ...

  • Aplikasi Tembaga Foil Ing Papan Sirkuit Fleksibel

    Aplikasi Foil Tembaga Ing Papan Sirkuit Fleksibel Papan sirkuit cetak fleksibel (FPCBs) wis diadopsi sacara luas ing industri elektronik amarga tipis, keluwesan, lan karakteristik entheng.A fleksibel copper clad laminate (FCCL) minangka bahan penting ing produk ...

  • Aplikasi Tembaga Foil ing Plate Heat Exchanger

    Aplikasi foil tembaga ing penukar panas piring wis dadi pilihan populer utamane amarga sifat konduktivitas termal sing dhuwur lan tahan karat, sing penting kanggo penukar panas piring.Penukar panas piring minangka piranti pertukaran panas sing umum digunakake ing industri ...

  • ED Copper Foil ing Saben Dina

    Tembaga minangka salah sawijining logam sing paling serbaguna ing donya.Sifat-sifat unik kasebut cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu konduktivitas listrik.Tembaga digunakake sacara ekstensif ing industri listrik lan elektronik, lan foil tembaga minangka komponen penting kanggo manufaktur pri ...

  • Komentar saka ChatGPT ing CIVEN METAL

    Hai ChatGPT! Nyritakake babagan CIVEN METAL Civen Metal yaiku perusahaan Cina sing duwe spesialisasi ing produksi lan adol macem-macem produk logam, kalebu foil tembaga.Perusahaan kasebut wis pirang-pirang taun ing industri logam lan duwe reputasi nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi ...

  • Aplikasi Lan Pengembangan Foil Tembaga Kanggo Metal Civen Medan Elektronik

    Panggunaan foil tembaga ing produk elektronik saya tambah akeh ing taun-taun pungkasan amarga sifat unik lan versatility.Foil tembaga, yaiku lembaran tembaga tipis sing wis digulung utawa ditekan dadi bentuk sing dikarepake, dikenal kanthi konduktivitas listrik sing dhuwur, kor...

Sing Dipercaya Kita

  • mitra kita
  • mitra kita
  • mitra kita
  • mitra kita
  • mitra kita
  • mitra kita
  • mitra kita
  • mitra kita