HTE Electrodeposited Tembaga Foils kanggo PCB

Katrangan singkat:

Foil tembaga elektrolitik sing diprodhuksi dening CIVEN METAL nduweni resistensi banget kanggo suhu dhuwur lan daktilitas dhuwur.Tembaga foil ora ngoksidasi utawa ngganti werna ing suhu dhuwur, lan ductility apik nggampangake kanggo laminate karo bahan liyane.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Foil tembaga elektrolitik sing diprodhuksi dening CIVEN METAL nduweni resistensi banget kanggo suhu dhuwur lan daktilitas dhuwur.Tembaga foil ora ngoksidasi utawa ngganti werna ing suhu dhuwur, lan ductility apik nggampangake kanggo laminate karo bahan liyane.Foil tembaga sing diprodhuksi dening proses elektrolisis nduweni permukaan sing resik banget lan wangun lembaran sing rata.Tembaga foil dhewe wis atos ing sisih siji, sing luwih gampang kanggo ngetrapake bahan liyane.Kemurnian sakabèhé saka foil tembaga dhuwur banget, lan nduweni konduktivitas listrik lan termal sing apik banget.Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kita bisa nyedhiyakake ora mung gulungan tembaga foil, nanging uga layanan ngiris sing disesuaikan.

Spesifikasi

Ketebalan: 1/4OZ~20OZ(9µm~70µm)

Jembar: 550mm ~ 1295mm

Kinerja

Produk kasebut nduweni kinerja panyimpenan suhu kamar sing apik, kinerja tahan oksidasi suhu dhuwur, kualitas produk kanggo nyukupi standar IPC-4562 Ⅱ, Ⅲ syarat tingkat.

Aplikasi

Cocog kanggo kabeh jinis sistem resin papan sirkuit kaping pindho, multilayer dicithak.

Kaluwihan

Prodhuk adopts proses perawatan lumahing khusus kanggo nambah kemampuan prodhuk kanggo nolak karat ngisor lan ngurangi risiko ampas tembaga.

Kinerja (GB/T5230-2000, IPC-4562-2000)

Klasifikasi

Unit

1/4 OZ

(9μm)

1/3 OZ

(12μm)

J OZ

(15μm)

1/2 OZ

(18μm)

1 OZ

(35μm)

2 OZ

(70μm)

Konten Cu

%

≥99.8

Bobot Area

g/m2

80±3

107±3

127±4

153±5

283±5

585±10

Kekuwatan Tensile

RT(25 ℃)

Kg/mm2

≥28

≥30

HT (180 ℃)

≥15

Elongation

RT(25 ℃)

%

≥4.0

≥5.0

≥6.0

≥10

HT (180 ℃)

≥4.0

≥5.0

≥6.0

Kasar

mengkilat (Ra)

μm

≤0.4

Matte (Rz)

≤5.0

≤6.0

≤7.0

≤7.0

≤9.0

≤14

Kekuwatan Peel

RT(23 ℃)

Kg/cm

≥1.0

≥1.2

≥1.2

≥1.3

≥1.8

≥2.0

Tingkat degradasi HCΦ (18% -1 jam / 25 ℃)

%

≤5.0

Ganti warna (E-1.0hr/190 ℃)

%

apik

Solder Ngambang 290 ℃

Sek.

≥20

Pinhole

EA

nul

Preperg

----

FR-4

Cathetan:1. Nilai Rz saka tembaga foil lumahing reged punika Nilai stabil test, ora Nilai dijamin.

2. kekuatan Peel punika Nilai test Papan FR-4 standar (5 sheets saka 7628PP).

3. Periode jaminan kualitas yaiku 90 dina saka tanggal ditampa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita