Babagan awake dhewe

CIVEN Metal minangka perusahaan khusus ing riset, pangembangan, produksi lan distribusi bahan logam dhuwur.Basis produksi kita ana ing Shanghai, Jiangsu, Henan, Hubei lan papan liyane.Sawise dekade pembangunan anteng, kita utamané gawé lan ngedol foil tembaga, aluminium foil lan wesi logam liyane ing wangun foil, Strip lan sheet.Bisnis kasebut wis nyebar menyang negara-negara utama ing saindenging jagad, kanthi pelanggan kalebu militer, medis, konstruksi, otomotif, energi, komunikasi, tenaga listrik, peralatan elektronik lan aerospace lan akeh lapangan liyane.Kita nggunakake kanthi lengkap kaluwihan geografis, nggabungake sumber daya global lan njelajah pasar global, ngupayakake dadi merek terkenal ing bidang bahan logam global lan nyedhiyakake perusahaan gedhe sing luwih misuwur kanthi produk lan layanan sing luwih apik.

Kita duwe peralatan produksi lan jalur perakitan paling dhuwur ing donya, lan wis ngrekrut akeh tenaga profesional lan teknis lan tim manajemen sing apik.Saka pilihan material, produksi, inspeksi kualitas, kemasan lan transportasi, kita selaras karo proses lan standar internasional.Kita uga duwe kemampuan riset lan pangembangan independen, lan bisa ngasilake bahan logam khusus kanggo pelanggan.Kajaba iku, kita dilengkapi peralatan ngawasi lan tes sing unggul ing saindenging jagad kanggo njamin kualitas lan kualitas produk.Produk kita bisa ngganti produk sing padha saka Amerika Serikat lan Jepang, lan kinerja biaya kita luwih apik tinimbang produk sing padha.

Kanthi filosofi bisnis "ngluwihi awake dhewe lan ngupayakake keunggulan", kita bakal terus entuk terobosan anyar ing bidang bahan logam kanthi nggabungake kaluwihan sumber daya global, lan ngupayakake dadi pemasok kualitas sing duwe pengaruh ing bidang bahan logam ing saindenging jagad.

Pabrik

Lini Produksi

Kita duwe baris produk RA & ED Copper Foil kelas ndhuwur lan kekuatan R&D sing kuat.

Kita bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kelas menengah lan dhuwur ora preduli babagan produktivitas utawa kinerja.

Kanthi latar mburi pendanaan sing kuat lan kauntungan sumber daya saka perusahaan induk,

kita bisa terus nambah produk supaya bisa adaptasi luwih akeh,

lan kompetisi pasar liyane ngamuk.

OEM/ODM

2

Miturut kabutuhan pelanggan, kita bisa ngasilake produk sing cocog karo kabutuhan pelanggan.Kita duwe pengalaman produksi lan teknologi kelas kapisan.

Pabrik Produksi Tembaga Foil

3

Mesin Produksi Tembaga Foil

4

Peralatan Inspeksi Kualitas

6
5