Produk

  • 2L Flexible Copper Clad Laminate

    2L Fleksibel Tembaga Klambi Laminasi

    Saliyane kaluwihan tipis, entheng lan fleksibel, FCCL kanthi film adhedhasar polyimide uga nduweni sifat listrik sing apik, sifat termal, karakteristik tahan panas.Konstanta dielektrik rendah (DK) ndadekake sinyal listrik dikirim kanthi cepet.

  • Adhesive Copper Tape

    Tape Tembaga Adhesive

    Single konduktif tembaga foil tape nuduhake sisih siji gadhah lumahing non-conductive adhesive overlying, lan gundhul ing sisih liyane, supaya bisa nindakake listrik;mula diarani foil tembaga konduktif siji-sisi.

  • Shielded ED copper foils

    Dilindungi foil tembaga ED

    Foil tembaga elektrolitik kanggo perisai sing diprodhuksi dening CIVEN METAL bisa kanthi efektif nglindhungi sinyal elektromagnetik lan gangguan gelombang mikro amarga kemurnian tembaga sing dhuwur.

  • HTE Electrodeposited Copper Foils for PCB

    HTE Electrodeposited Tembaga Foils kanggo PCB

    Foil tembaga elektrolitik sing diprodhuksi dening CIVEN METAL nduweni resistensi banget kanggo suhu dhuwur lan daktilitas dhuwur.Tembaga foil ora ngoksidasi utawa ngganti werna ing suhu dhuwur, lan ductility apik nggampangake kanggo laminate karo bahan liyane.

  • ED Copper Foils for Li-ion Battery (Double-shiny)

    Foil Tembaga ED kanggo Baterei Li-ion (pindho mengkilat)

    Foil tembaga elektrolitik kanggo baterei lithium yaiku foil tembaga sing dikembangake lan diprodhuksi dening CIVEN METAL khusus kanggo industri manufaktur baterei lithium.

  • High-precision RA Copper Foil

    High-tliti RA Tembaga Foil

    Foil tembaga sing digulung kanthi tliti dhuwur minangka bahan berkualitas tinggi sing diprodhuksi dening CIVEN METAL.Dibandhingake karo produk foil tembaga biasa, nduweni kemurnian sing luwih dhuwur, permukaan sing luwih apik, flatness sing luwih apik, toleransi sing luwih tepat lan sifat pangolahan sing luwih sampurna.

  • Treated RA Copper Foil

    Dianggep RA Tembaga Foil

    Foil tembaga RA sing diolah yaiku foil tembaga presisi dhuwur sing dilapisi siji kanggo nambah kekuatan kulit.Permukaan foil tembaga sing atos seneng tekstur sing frosted, sing luwih gampang dilaminasi karo bahan liyane lan ora bisa dicopot.Ana rong cara perawatan utama: siji diarani perawatan reddening, ing ngendi bahan utama yaiku bubuk tembaga lan werna permukaan abang sawise perawatan;liyane yaiku perawatan blackening, ing ngendi bahan utama yaiku kobalt lan bubuk nikel lan werna permukaan ireng sawise perawatan.

  • Nickel Plated Copper Foil

    Nikel Plated Tembaga Foil

    logam nikel nduweni stabilitas dhuwur ing udhara, kemampuan passivation kuwat, bisa mbentuk film passivation banget lancip ing udhara, bisa nolak karat saka alkali lan asam, supaya prodhuk kimia stabil ing karya lan lingkungan alkalin, ora gampang discolor, bisa mung bisa dioksidasi ing ndhuwur 600 ℃;lapisan nikel plating wis adhesion kuwat, ora gampang ambruk;lapisan nikel plating bisa nggawe lumahing materi harder, bisa nambah resistance nyandhang produk lan resistance karat asam lan alkali, resistance nyandhang produk, karat, kinerja Nyegah teyeng banget.

  • RA Bronze Foil

    RA Bronze Foil

    Perunggu minangka bahan paduan sing digawe kanthi nyawiji tembaga karo sawetara logam langka utawa larang regane.Kombinasi campuran sing beda-beda duwe sifat fisik lan aplikasi sing beda.

  • Copper Strip

    Strip Tembaga

    Strip tembaga digawe saka tembaga elektrolitik, liwat pangolahan ingot, rolling panas, rolling kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, lan banjur packing.

    Materi kasebut nduweni konduksi termal lan listrik sing apik, daktilitas fleksibel lan tahan korosi sing apik.Wis akeh digunakake ing listrik, otomotif, komunikasi, hardware, dekorasi lan industri liyane.

  • RA Copper Foil

    RA Tembaga Foil

    Bahan logam kanthi kandungan tembaga paling dhuwur diarani tembaga murni.Uga umum dikenal minangka tembaga abang amarga permukaane katon werna abang-ungu.Tembaga nduweni tingkat keluwesan lan daktilitas sing dhuwur.Uga nduweni konduktivitas listrik lan termal sing apik.

  • Copper-nickel Strip

    Strip tembaga-nikel

    Tembaga-nikel alloy digawe saka tembaga, wesi, nikel, seng lan tilak unsur, liwat Processing dening ingots, rolled panas, cold rolled, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, packing lan pangolahan liyane.produk wis kinclong ayu, banget panas lan kadhemen workability, ductility, resistance karat, resistance lemes, keluwesan dhuwur, apik electrical lan mechanical lan kinerja shielding.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3