Produk

  • Foil tembaga tahan suhu dhuwur

    Foil tembaga tahan suhu dhuwur

    Kanthi perkembangan teknologi modern, aplikasi foil tembaga dadi luwih akeh.Dina iki kita ndeleng foil tembaga ora mung ing sawetara industri tradisional kayata papan sirkuit, baterei, Perkakas elektronik, nanging uga ing sawetara liyane nglereni-pinggiran industri, kayata energi anyar, Kripik terpadu, komunikasi dhuwur-mburi, aerospace lan kothak liyane.

  • Foil Tembaga kanggo Insulation Vakum

    Foil Tembaga kanggo Insulation Vakum

    Cara jampel vakum tradisional kanggo mbentuk vakum ing lapisan jampel kothong kanggo break interaksi antarane njero lan njaba online, supaya minangka kanggo entuk efek jampel panas lan jampel termal.Kanthi nambahake lapisan tembaga menyang vakum, sinar infra merah termal bisa dibayangke luwih efektif, saéngga nggawe insulasi termal lan efek insulasi luwih jelas lan tahan lama.

  • Foil Tembaga kanggo Papan Sirkuit Cetak (PCB)

    Foil Tembaga kanggo Papan Sirkuit Cetak (PCB)

    Papan sirkuit cetak (PCB) wis akeh digunakake ing urip saben dina, lan kanthi nambah modernisasi, papan sirkuit ana ing endi wae ing urip kita.Ing wektu sing padha, amarga syarat kanggo produk listrik dadi luwih dhuwur lan luwih dhuwur, integrasi papan sirkuit dadi luwih rumit.

  • Tembaga Foil kanggo Plate Heat Exchangers

    Tembaga Foil kanggo Plate Heat Exchangers

    Plate heat exchanger minangka jinis anyar saka penukar panas efisiensi dhuwur sing digawe saka seri lembaran logam kanthi wangun corrugated tartamtu sing ditumpuk ing ndhuwur saben liyane.Saluran persegi panjang sing tipis dibentuk ing antarane macem-macem piring, lan pertukaran panas ditindakake liwat piring kasebut.

  • Tembaga Foil kanggo Photovoltaic Welding Tape

    Tembaga Foil kanggo Photovoltaic Welding Tape

    Kanthi modul solar kanggo entuk fungsi pembangkit listrik kudu disambungake menyang sel siji kanggo mbentuk sirkuit, kanggo entuk tujuan ngumpulake daya ing saben sel.Minangka operator kanggo transfer daya antarane sel, kualitas tape sink photovoltaic langsung mengaruhi linuwih aplikasi lan efficiency koleksi saiki saka modul PV, lan wis impact gedhe ing daya saka modul PV.

  • Tembaga Foil kanggo Laminated Tembaga Fleksibel Konektor

    Tembaga Foil kanggo Laminated Tembaga Fleksibel Konektor

    Konektor Fleksibel Tembaga Laminated cocok kanggo macem-macem peralatan listrik voltase dhuwur, peralatan listrik vakum, saklar tahan bledosan pertambangan lan mobil, lokomotif lan produk liyane sing gegandhengan kanggo sambungan alus, nggunakake foil tembaga utawa foil tembaga tinned, digawe kanthi cara mencet kadhemen.

  • Tembaga Foil kanggo High-mburi kabel Wrapping

    Tembaga Foil kanggo High-mburi kabel Wrapping

    Kanthi popularisasi elektrifikasi, kabel bisa ditemokake ing endi wae ing urip kita.Amarga sawetara aplikasi khusus, iku mbutuhake nggunakake kabel shielded.Kabel shielded mawa daya listrik kurang, kurang kamungkinan kanggo generate sparks electrical, lan wis banget anti-gangguan lan anti-emisi.

  • Foil Tembaga kanggo Transformers Frekuensi Dhuwur

    Foil Tembaga kanggo Transformers Frekuensi Dhuwur

    Transformator minangka piranti sing ngowahi tegangan AC, arus lan impedansi.Nalika AC saiki liwati ing kumparan utami, AC flux Magnetik kui ing inti (utawa inti Magnetik), kang njalari voltase (utawa saiki) kanggo mlebu ing kumparan secondary.

  • Foil Tembaga kanggo Film Pemanasan

    Foil Tembaga kanggo Film Pemanasan

    Membran geothermal minangka jinis film pemanasan listrik, yaiku membran konduktor panas sing nggunakake listrik kanggo ngasilake panas.Amarga konsumsi daya lan kontrol sing paling ngisor, iki minangka alternatif sing efektif kanggo pemanasan tradisional.

  • Tembaga Foil kanggo Heat Sink

    Tembaga Foil kanggo Heat Sink

    Heat sink minangka piranti kanggo nyirnakake panas menyang komponen elektronik sing rawan panas ing peralatan listrik, biasane digawe saka tembaga, kuningan utawa tembaga ing wangun piring, lembaran, multi-potongan, lan liya-liyane, kayata unit pangolahan pusat CPU ing komputer kanggo nggunakake sink panas gedhe, tabung sumber daya, tabung line ing TV, tabung amplifier ing amplifier kanggo nggunakake sink panas.

  • Foil Tembaga kanggo Graphene

    Foil Tembaga kanggo Graphene

    Graphene minangka bahan anyar ing ngendi atom karbon sing disambungake dening hibridisasi sp² ditumpuk kanthi rapet dadi siji lapisan struktur kisi honeycomb rong dimensi.Kanthi sifat optik, listrik, lan mekanik sing apik banget, graphene nduweni janji penting kanggo aplikasi ing ilmu material, pangolahan mikro lan nano, energi, biomedicine, lan pangiriman obat, lan dianggep minangka bahan revolusioner ing mangsa ngarep.

  • Foil Tembaga kanggo Sekring

    Foil Tembaga kanggo Sekring

    Sekring minangka piranti listrik sing ngilangi sirkuit kanthi nggabungake sekring kanthi panas dhewe nalika arus ngluwihi nilai sing ditemtokake.Fuse minangka jinis pelindung saiki sing digawe miturut prinsip yen arus ngluwihi nilai sing ditemtokake kanggo sawetara wektu, sekring leleh kanthi panas sing digawe dhewe, saéngga ngrusak sirkuit kasebut.