2L Fleksibel Tembaga Klambi Laminasi

Katrangan singkat:

Saliyane kaluwihan tipis, entheng lan fleksibel, FCCL kanthi film adhedhasar polyimide uga nduweni sifat listrik sing apik, sifat termal, karakteristik tahan panas.Konstanta dielektrik rendah (DK) ndadekake sinyal listrik dikirim kanthi cepet.


Detail Produk

Tag produk

2L Fleksibel Tembaga Klambi Laminasi

Saliyane kaluwihan tipis, entheng lan fleksibel, FCCL kanthi film adhedhasar polimida uga nduweni sifat listrik sing apik, sifat termal, karakteristik tahan panas.. Konstanta dielektrik rendah (DK) ndadekake sinyal listrik dikirim kanthi cepet.Kinerja termal sing apik ndadekake komponen gampang adhem.Suhu transisi kaca (Tg) sing luwih dhuwur ngidini komponen bisa digunakake kanthi apik ing suhu sing luwih dhuwur.Amarga umume produk FCCL diwenehake kanggo pangguna kanthi bentuk gulungan sing terus-terusan,mulane,nggunakake FCCL ing produksi Papan sirkuit dicithak ono gunane kanggo realisasi produksi terus-terusan otomatis saka FPC lan instalasi lumahing terus komponen ing FPC.

2L FCCL digunakake ing manufaktur piring alus sing luwih dhuwur, kayata piring keras lan alus, COF, lsp.

Spesifikasi

jeneng produk

kode produk

Struktur

2L FCCL

MG2L 1213

12μm Tembaga foil |Film PI 13μm

2L FCCL

MG2L 1825

18μm Tembaga foil |25μm PI film

Multilayer FCCL

MG2LTC 122512

12μm Tembaga foil |25μm TPI utawa EPOXY |12μm foil tembaga

Multilayer FCCL

MG2LTC 452545

45μm Tembaga foil |25μm TPI utawa EPOXY |45μm Tembaga foil

Kinerja Produk

1. Resistance kulit banget
2. Resistance panas banget
3. stabilitas dimensi apik
4. Sifat mekanik lan listrik sing apik
5. Flame retardant UL94V-0/VTM-0
Memenuhi syarat arahan RoHS, bebas timbal (Pb), merkuri (Hg), kadmium (GR), kromium heksavalen (Cr), biphenyl polybrominated, biphenyl polybrominated, lsp

Aplikasi Produk

Utamane digunakake ing komputer, komputer notebook, ponsel lan antena, modul lampu latar, tampilan panel datar, layar kapasitif, kamera digital, kamera, printer, instrumen lan meter, elektronik otomotif, audio otomotif, otomotif, konektor Note Book, Harmony Bus lan liya-liyane. produk elektronik dhuwur-mburi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita