2L Fleksibel Tembaga Klambi Laminasi

Katrangan singkat:

Saliyane kaluwihan tipis, entheng lan fleksibel, FCCL kanthi film adhedhasar polyimide uga nduweni sifat listrik sing apik, sifat termal, karakteristik tahan panas.Konstanta dielektrik rendah (DK) ndadekake sinyal listrik dikirim kanthi cepet.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Saliyane kaluwihan tipis, entheng lan fleksibel, FCCL kanthi film adhedhasar polyimide uga nduweni sifat listrik sing apik, sifat termal, karakteristik tahan panas.Konstanta dielektrik rendah (DK) ndadekake sinyal listrik dikirim kanthi cepet.Kinerja termal sing apik ndadekake komponen gampang adhem.Suhu transisi kaca (Tg) sing luwih dhuwur ngidini komponen bisa digunakake kanthi apik ing suhu sing luwih dhuwur.Amarga umume produk FCCL diwenehake kanggo pangguna ing wangun gulungan sing terus-terusan, mula, panggunaan FCCL ing produksi papan sirkuit cetak migunani kanggo realisasi produksi FPC kanthi otomatis lan instalasi permukaan komponen ing FPC.

2L FCCL digunakake ing manufaktur piring alus sing luwih dhuwur, kayata piring keras lan alus, COF, lsp.

Komposisi laminate klambi tembaga fleksibel utamane kalebu telung jinis bahan:

Bahan isolasi film dasar:bahan film basa insulating kanggo laminates klambi tembaga fleksibel kalebu film poliester (PET), film polyimide (PI), film imida poliester, film etilena fluorocarbon, kertas serat amido, film polybutene p-Phthalate, lan liya-liyane. yaiku film poliester (film PET) lan film polimida (film PI).

Konduktor logam foil:foil konduktor logam minangka bahan konduktor kanggo laminate klambi tembaga fleksibel, kalebu foil tembaga (foil tembaga elektrolitik biasa, foil tembaga elektrolitik ductility dhuwur, foil tembaga calendered), aluminium foil lan foil tembaga beryllium.Umume nggunakake foil tembaga, kalebu foil tembaga elektrolitik (ED) lan foil tembaga calendered (RA).

Adhesive:adesif minangka bagéyan penting saka telung lapisan laminate klambi tembaga fleksibel, kang langsung mengaruhi kinerja produk lan kualitas laminate klambi tembaga fleksibel.Adhesives digunakake kanggo laminates klambi tembaga fleksibel utamané kalebu adhesives polyester, adhesives akrilik, epoxy utawa dipunéwahi epoxy adhesives, adhesives polyimide, phenolic butyral adhesives, etc. Ing telung lapisan fleksibel tembaga klambi laminate industri, adhesives utamané dipérang dadi adhesives lan adhesives. epoxy adhesives.

Spesifikasi

jeneng produk

kode produk

Struktur

2L FCCL

MG2L 1213

12μm Tembaga foil |Film PI 13μm

2L FCCL

MG2L 1825

18μm Tembaga foil |25μm PI film

Multilayer FCCL

MG2LTC 122512

12μm Tembaga foil |25μm TPI utawa EPOXY |12μm foil tembaga

Multilayer FCCL

MG2LTC 452545

45μm Tembaga foil |25μm TPI utawa EPOXY |45μm Tembaga foil

Kinerja Produk

Resistensi kulit sing apik banget

Tahan panas banget

Stabilitas dimensi sing apik

Sifat mekanik lan listrik sing apik banget

Flame retardant UL94V-0/VTM-0

Memenuhi syarat arahan RoHS, bebas timbal (Pb), merkuri (Hg), kadmium (GR), kromium heksavalen (Cr), biphenyl polybrominated, biphenyl polybrominated, lsp

Aplikasi Produk

Utamane digunakake ing komputer, komputer notebook, ponsel lan antena, modul lampu latar, tampilan panel datar, layar kapasitif, kamera digital, kamera, printer, instrumen lan meter, elektronik otomotif, audio otomotif, otomotif, konektor Note Book, Harmony Bus lan liya-liyane. produk elektronik dhuwur-mburi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita