RA TEMBAGA FOIL

  • High-tliti RA Tembaga Foil

    High-tliti RA Tembaga Foil

    Foil tembaga sing digulung kanthi tliti dhuwur minangka bahan berkualitas tinggi sing diprodhuksi dening CIVEN METAL.Dibandhingake karo produk foil tembaga biasa, nduweni kemurnian sing luwih dhuwur, permukaan sing luwih apik, flatness sing luwih apik, toleransi sing luwih tepat lan sifat pangolahan sing luwih sampurna.

  • High-precision RA Kuningan Foil

    High-precision RA Kuningan Foil

    Tembaga kanthi tliti dhuwur lan foil paduan seng minangka foil paduan sing dikembangake deningMETAL CIVEN kanthi njupuk kauntungan sakakita fasilitas produksi.Ikikuningan foil nduweni presisi sing luwih dhuwur, permukaan sing luwih apik, lan konsistensi permukaan sing luwih apik tinimbang sing digulung tradisionalkuningan foil.

  • Dianggep RA Tembaga Foil

    Dianggep RA Tembaga Foil

    Foil tembaga RA sing diolah yaiku foil tembaga presisi dhuwur sing dilapisi siji kanggo nambah kekuatan kulit.Permukaan foil tembaga sing atos seneng tekstur sing frosted, sing luwih gampang dilaminasi karo bahan liyane lan ora bisa dicopot.

  • Nikel Plated Tembaga Foil

    Nikel Plated Tembaga Foil

    logam nikel nduweni stabilitas dhuwur ing udhara, kemampuan passivation kuwat, bisa mbentuk film passivation banget lancip ing udhara, bisa nolak karat saka alkali lan asam, supaya prodhuk kimia stabil ing karya lan lingkungan alkalin, ora gampang discolor, bisa mung bisa dioksidasi ing ndhuwur 600;lapisan nikel plating wis adhesion kuwat, ora gampang ambruk;lapisan nikel plating bisa nggawe lumahing materi harder, bisa nambah resistance nyandhang produk lan resistance karat asam lan alkali, resistance nyandhang produk, karat, kinerja Nyegah teyeng banget.

  • Timah Plated Tembaga Foil

    Timah Plated Tembaga Foil

    Produk tembaga sing kapapar ing udhara rentan kanggo oksidasi lan pembentukan karbonat tembaga dhasar, sing nduweni resistensi dhuwur, konduktivitas listrik sing kurang lan mundhut transmisi daya dhuwur;sawise plating timah, produk tembaga mbentuk film timah dioksida ing udhara amarga sifat logam timah dhewe kanggo nyegah oksidasi luwih.

  • RA Tembaga Foil

    RA Tembaga Foil

    Bahan logam kanthi kandungan tembaga paling dhuwur diarani tembaga murni.Iku uga umum dikenal minangkaabang tembaga amarga lumahing katonwerna abang-ungu.Tembaga nduweni tingkat keluwesan lan daktilitas sing dhuwur.

  • Rolled Kuningan Foil

    Rolled Kuningan Foil

    Kuningan minangka paduan tembaga lan seng, sing umum dikenal minangka kuningan amarga werna permukaan kuning emas.Seng ing kuningan ndadekake materi harder lan luwih tahan kanggo abrasion, nalika materi uga nduweni kekuatan tensile apik.

  • RA Bronze Foil

    RA Bronze Foil

    Perunggu minangka bahan paduan sing digawe kanthi nyawiji tembaga karo sawetara logam langka utawa larang regane liyane.Kombinasi sing beda saka wesi nduweni sifat fisik sing beda lanaplikasi.

  • Beryllium Tembaga Foil

    Beryllium Tembaga Foil

    Beryllium Copper Foil minangka salah sawijining campuran tembaga solusi padhet supersaturated sing nggabungake sifat mekanik, fisik, kimia lan ketahanan korosi sing apik banget.

  • Foil Nikel Tembaga

    Foil Nikel Tembaga

    Bahan paduan tembaga-nikel biasane diarani tembaga putih amarga permukaan putih keperakan.tembaga-nikel paduanminangka logam campuran kanthi resistivitas dhuwur lan umume digunakake minangka bahan impedansi.Nduwe koefisien suhu resistivitas sing sithik lan resistivitas medium (resistivitas 0.48μΩ·m).