Rolled Tembaga Foils

  • High-precision RA Copper Foil

    High-tliti RA Tembaga Foil

    Foil tembaga sing digulung kanthi tliti dhuwur minangka bahan berkualitas tinggi sing diprodhuksi dening CIVEN METAL.Dibandhingake karo produk foil tembaga biasa, nduweni kemurnian sing luwih dhuwur, permukaan sing luwih apik, flatness sing luwih apik, toleransi sing luwih tepat lan sifat pangolahan sing luwih sampurna.

  • Treated RA Copper Foil

    Dianggep RA Tembaga Foil

    Foil tembaga RA sing diolah yaiku foil tembaga presisi dhuwur sing dilapisi siji kanggo nambah kekuatan kulit.Permukaan foil tembaga sing atos seneng tekstur sing frosted, sing luwih gampang dilaminasi karo bahan liyane lan ora bisa dicopot.Ana rong cara perawatan utama: siji diarani perawatan reddening, ing ngendi bahan utama yaiku bubuk tembaga lan werna permukaan abang sawise perawatan;liyane yaiku perawatan blackening, ing ngendi bahan utama yaiku kobalt lan bubuk nikel lan werna permukaan ireng sawise perawatan.

  • Nickel Plated Copper Foil

    Nikel Plated Tembaga Foil

    logam nikel nduweni stabilitas dhuwur ing udhara, kemampuan passivation kuwat, bisa mbentuk film passivation banget lancip ing udhara, bisa nolak karat saka alkali lan asam, supaya prodhuk kimia stabil ing karya lan lingkungan alkalin, ora gampang discolor, bisa mung bisa dioksidasi ing ndhuwur 600 ℃;lapisan nikel plating wis adhesion kuwat, ora gampang ambruk;lapisan nikel plating bisa nggawe lumahing materi harder, bisa nambah resistance nyandhang produk lan resistance karat asam lan alkali, resistance nyandhang produk, karat, kinerja Nyegah teyeng banget.

  • Tin Plated Copper Foil

    Timah Plated Tembaga Foil

    Produk tembaga sing kapapar ing udhara rentan kanggo oksidasi lan pembentukan karbonat tembaga dhasar, sing nduweni resistensi dhuwur, konduktivitas listrik sing kurang lan mundhut transmisi daya dhuwur;sawise plating timah, produk tembaga mbentuk film timah dioksida ing udhara amarga sifat logam timah dhewe kanggo nyegah oksidasi luwih.

  • Beryllium Copper Foil

    Beryllium Tembaga Foil

    Beryllium Copper Foil minangka salah sawijining campuran tembaga solusi padhet supersaturated sing nggabungake sifat mekanik, fisik, kimia lan ketahanan korosi sing apik banget.Wis watesan kakiyatan dhuwur, watesan elastis, kekuatan ngasilaken lan watesan lemes minangka baja khusus sawise perawatan solusi lan tuwa.

  • Copper Nickel Foil

    Foil Nikel Tembaga

    Bahan paduan tembaga-nikel biasane diarani tembaga putih amarga permukaan putih keperakan.Paduan tembaga-nikel minangka logam campuran kanthi resistivitas dhuwur lan umume digunakake minangka bahan impedansi.Nduwe koefisien suhu resistivitas sing sithik lan resistivitas medium (resistivitas 0.48μΩ·m).Bisa digunakake ing sawetara suhu sing amba.

  • RA Copper Foils for FPC

    RA Tembaga Foils kanggo FPC

    Foil tembaga kanggo papan sirkuit minangka produk foil tembaga sing dikembangake lan diprodhuksi dening CIVEN METAL khusus kanggo industri PCB / FPC.Foil tembaga sing digulung iki nduweni kekuatan dhuwur, keluwesan, daktilitas lan finish permukaan, lan konduktivitas termal lan listrik luwih apik tinimbang produk sing padha.

  • Rolled Copper Foils for Battery

    Rolled Copper Foils kanggo baterei

    Baterei Rolled Copper Foil minangka bahan katoda sing diprodhuksi dening CIVEN METAL khusus kanggo baterei dhuwur.Kekandelan seragam lan wangun warata saka foil tembaga nggampangake kanggo jas lan ora kanggo pil;

  • RA Bronze Foil

    RA Bronze Foil

    Perunggu minangka bahan paduan sing digawe kanthi nyawiji tembaga karo sawetara logam langka utawa larang regane.Kombinasi campuran sing beda-beda duwe sifat fisik lan aplikasi sing beda.

  • RA Brass Foil

    RA Kuningan Foil

    Kuningan minangka paduan tembaga lan seng, sing umum dikenal minangka kuningan amarga werna permukaan kuning emas.Seng ing kuningan ndadekake materi harder lan luwih tahan kanggo abrasion, nalika materi uga nduweni kekuatan tensile apik.

  • RA Copper Foil

    RA Tembaga Foil

    Bahan logam kanthi kandungan tembaga paling dhuwur diarani tembaga murni.Uga umum dikenal minangka tembaga abang amarga permukaane katon werna abang-ungu.Tembaga nduweni tingkat keluwesan lan daktilitas sing dhuwur.Uga nduweni konduktivitas listrik lan termal sing apik.