Hubungi Kita

banner12

Civen Metal Material (Shanghai) Co.,Ltd.

Alamat: No.666 Xincun Road, Shanghai, 200333, PRChina.

+86 21 5635 1345 / +86-21-61740323 / +86-21-61740325 / +86-21-61740327

Fax:021-61740338

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita