Shielded ED Tembaga Foils

Katrangan singkat:

foil tembaga standar STD diprodhuksi deningMETAL CIVEN ora mung nduweni konduktivitas listrik sing apik amarga kemurnian tembaga sing dhuwur, nanging uga gampang etch lan kanthi efektif bisa nglindhungi sinyal elektromagnetik lan gangguan gelombang mikro.Proses produksi elektrolitik ngidini ambane maksimal 1,2 meter utawa luwih, ngidini aplikasi fleksibel ing macem-macem lapangan.Foil tembaga dhewe nduweni wangun sing rata banget lan bisa dicithak kanthi becik kanggo bahan liyane.Tembaga foil uga tahan kanggo oksidasi suhu dhuwur lan karat, dadi cocok kanggo nggunakake ing lingkungan atos utawa kanggo produk karo syarat urip materi ketat.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Foil tembaga standar STD sing diprodhuksi dening CIVEN METAL ora mung nduweni konduktivitas listrik sing apik amarga kemurnian tembaga sing dhuwur, nanging uga gampang etch lan bisa nglindhungi sinyal elektromagnetik lan gangguan gelombang mikro kanthi efektif.Proses produksi elektrolitik ngidini ambane maksimal 1,2 meter utawa luwih, ngidini aplikasi fleksibel ing macem-macem lapangan.Foil tembaga dhewe nduweni wangun sing rata banget lan bisa dicithak kanthi becik kanggo bahan liyane.Tembaga foil uga tahan kanggo oksidasi suhu dhuwur lan karat, dadi cocok kanggo nggunakake ing lingkungan atos utawa kanggo produk karo syarat urip materi ketat.

Spesifikasi

CIVEN bisa nyedhiyani 1 / 3oz-4oz (kekandelan nominal 12μm -140μm) shielding electrolytic tembaga foil karo jembaré maksimum 1290mm, utawa macem-macem specifications saka shielding electrolytic foil tembaga karo kekandelan saka 12μm -140μm miturut syarat customer karo kualitas produk ketemu ing syarat IPC-4562 standar II lan III.

Kinerja

Ora mung nduweni sifat fisik sing apik banget saka kristal equiaxial sing apik, profil rendah, kekuatan dhuwur lan elongasi sing dhuwur, nanging uga nduweni resistensi kelembapan sing apik, resistensi kimia, konduktivitas termal lan resistensi UV, lan cocog kanggo nyegah gangguan listrik statis lan nyuda elektromagnetik. ombak lsp.

Aplikasi

Cocog kanggo otomotif, daya listrik, komunikasi, militer, aerospace lan papan sirkuit daya dhuwur liyane, manufaktur papan frekuensi dhuwur, lan trafo, kabel, ponsel, komputer, medis, aerospace, militer lan produk elektronik liyane.

Kaluwihan

1, Amarga saka proses khusus lumahing roughening kita, iku bisa èfèktif nyegah risak electrical.
2, Amarga struktur gandum produk kita equiaxed bunder kristal nggoleki, iku shortens wektu garis etching lan mbenakake masalah saka garis ora rata etching sisih.
3, nalika nduweni kekuatan kulit sing dhuwur, ora ana transfer bubuk tembaga, kinerja manufaktur PCB grafis sing jelas.

Kinerja (GB/T5230-2000, IPC-4562-2000)

Klasifikasi

Unit

9 μm

12μm

18μm

35μm

50μm

70μm

105μm

Konten Cu

%

≥99.8

Bobot Area

g/m2

80±3

107±3

153±5

283±7

440±8

585±10

875±15

Kekuwatan Tensile

RT(23 ℃)

Kg/mm2

≥28

HT (180 ℃)

≥15

≥18

≥20

Elongation

RT(23 ℃)

%

≥5.0

≥6.0

≥10

HT (180 ℃)

≥6.0

≥8.0

Kasar

mengkilat (Ra)

μm

≤0,43

Matte (Rz)

≤3.5

Kekuwatan Peel

RT(23 ℃)

Kg/cm

≥0.77

≥0.8

≥0.9

≥1.0

≥1.0

≥1.5

≥2.0

Tingkat degradasi HCΦ (18% -1 jam / 25 ℃)

%

≤7.0

Ganti werna (E-1.0hr/200 ℃)

%

apik

Solder Ngambang 290 ℃

Sek.

≥20

Penampilan (Spot lan bubuk tembaga)

----

ora ana

Pinhole

EA

nul

Ukuran Toleransi

Jembar

0~2 mm

0~2 mm

dawa

----

----

inti

mm / inch

Diameter njero 76mm / 3 inci

Cathetan:1. Nilai Rz saka tembaga foil lumahing reged punika Nilai stabil test, ora Nilai dijamin.

2. kekuatan Peel punika Nilai test Papan FR-4 standar (5 sheets saka 7628PP).

3. Periode jaminan kualitas yaiku 90 dina saka tanggal ditampa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita