Dilindungi foil tembaga ED

Katrangan singkat:

Foil tembaga elektrolitik kanggo perisai sing diprodhuksi dening CIVEN METAL bisa kanthi efektif nglindhungi sinyal elektromagnetik lan gangguan gelombang mikro amarga kemurnian tembaga sing dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Foil tembaga elektrolitik kanggo perisai sing diprodhuksi dening CIVEN METAL bisa kanthi efektif nglindhungi sinyal elektromagnetik lan gangguan gelombang mikro amarga kemurnian tembaga sing dhuwur.Proses produksi elektrolitik ndadekake jembar materi luwih saka 1,2 meter (48 inci), sing ngidini aplikasi fleksibel ing macem-macem lapangan.Foil tembaga dhewe nduweni wangun sing rata banget lan bisa dicithak kanthi becik kanggo bahan liyane.Foil tembaga uga tahan kanggo oksidasi lan karat suhu dhuwur, saéngga bisa digunakake ing lingkungan sing atos utawa ing produk ing ngendi urip materi kritis.

Spesifikasi

CIVEN bisa nyedhiyani 1/4oz-3oz (kekandelan nominal 9μm -105μm) shielding electrolytic tembaga foil karo jembaré maksimum 1290mm, utawa macem-macem specifications shielding electrolytic foil tembaga karo kekandelan saka 9μm -105μm miturut syarat customer karo kualitas produk ketemu syarat IPC-4562 standar II lan III.

Kinerja

Wis resistance Kelembapan apik, resistance kimia, konduktivitas termal lan resistance UV, lan cocok kanggo nyegah gangguan karo listrik statis lan gelombang elektromagnetik.

Aplikasi

Utamane digunakake: trafo, kabel, ponsel, komputer, medis, aerospace, militer lan produk elektronik liyane.

Kinerja (GB/T5230-2000, IPC-4562-2000)

Klasifikasi

Unit

9 μm

12μm

18μm

35μm

50μm

70μm

105μm

Konten Cu

%

≥99.8

Bobot Area

g/m2

80±3

107±3

153±5

283±7

440±8

585±10

875±15

Kekuwatan Tensile

RT(23 ℃)

Kg/mm2

≥28

HT (180 ℃)

≥15

≥18

≥20

Elongation

RT(23 ℃)

%

≥5.0

≥6.0

≥10

HT (180 ℃)

≥6.0

≥8.0

Kasar

mengkilat (Ra)

μm

≤0,43

Matte (Rz)

≤3.5

Kekuwatan Peel

RT(23 ℃)

Kg/cm

≥0.77

≥0.8

≥0.9

≥1.0

≥1.0

≥1.5

≥2.0

Tingkat degradasi HCΦ (18% -1 jam / 25 ℃)

%

≤7.0

Ganti werna (E-1.0hr/200 ℃)

%

apik

Solder Ngambang 290 ℃

Sek.

≥20

Penampilan (Spot lan bubuk tembaga)

----

ora ana

Pinhole

EA

nul

Toleransi Ukuran

Jembar

0~2 mm

0~2 mm

dawa

----

----

inti

mm / inch

Diameter njero 76mm / 3 inci

Cathetan:1. Nilai Rz saka tembaga foil lumahing reged punika Nilai stabil test, ora Nilai dijamin.

2. kekuatan Peel punika Nilai test Papan FR-4 standar (5 sheets saka 7628PP).

3. Periode jaminan kualitas yaiku 90 dina saka tanggal ditampa.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita