Ekstensi

  • 2L Flexible Copper Clad Laminate

    2L Fleksibel Tembaga Klambi Laminasi

    Saliyane kaluwihan tipis, entheng lan fleksibel, FCCL kanthi film adhedhasar polyimide uga nduweni sifat listrik sing apik, sifat termal, karakteristik tahan panas.Konstanta dielektrik rendah (DK) ndadekake sinyal listrik dikirim kanthi cepet.

  • Adhesive Copper Tape

    Tape Tembaga Adhesive

    Single konduktif tembaga foil tape nuduhake sisih siji gadhah lumahing non-conductive adhesive overlying, lan gundhul ing sisih liyane, supaya bisa nindakake listrik;mula diarani foil tembaga konduktif siji-sisi.

  • Electrolytic Pure NickelFoil

    Nikel Foil Murni Elektrolitik

    Foil nikel elektrolitik sing diprodhuksi dening CIVEN METAL adhedhasar nikel elektrolitik 1 # minangka bahan mentah, nggunakake metode elektrolitik proses jero kanggo ngekstrak foil.Kaluwihan sing Gamelan, lumahing resik lan warata, ductability apik, kurang impurities, kemurnian dhuwur, isi nikel ≥99%.

  • 3L Flexible Copper Clad Laminate

    3L Fleksibel Tembaga Klambi Laminasi

    Saliyane kaluwihan tipis, entheng lan fleksibel, FCCL kanthi film adhedhasar polyimide uga nduweni sifat listrik, sifat termal, lan karakteristik tahan panas.Konstanta dielektrik rendah (DK) ndadekake sinyal listrik dikirim kanthi cepet.