COIL & LEMBAR

  • Strip Tembaga

    Strip Tembaga

    Strip tembaga digawe saka tembaga elektrolitik, liwat pangolahan ingot, rolling panas, rolling kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, lan banjur packing.

  • Strip Kuningan

    Strip Kuningan

    Lembaran Kuningan adhedhasar tembaga elektrolitik, seng lan unsur tilak minangka bahan mentah, liwat pangolahan ingot, rolling panas, rolling kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, lan banjur packing.

  • Tembaga Strip kanggo Lead Frame

    Tembaga Strip kanggo Lead Frame

    Materi kanggo pigura timbal tansah digawe saka paduan tembaga, wesi lan fosfor, utawa tembaga, nikel lan silikon, sing nduweni paduan umum C192 (KFC), C194 lan C7025. Paduan iki nduweni kekuatan lan kinerja sing dhuwur.

  • Dekorasi Strip Tembaga

    Dekorasi Strip Tembaga

    Tembaga wis digunakake minangka bahan dekorasi kanggo sejarah sing dawa.Amarga materi wis ductility fleksibel lan resistance karat apik.

  • Lembaran tembaga

    Lembaran tembaga

    Tembaga Sheet digawe saka tembaga electrolytic, liwat Processing dening ingot, rolling panas, rolling kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, lan banjur packing.

  • Lembaran Kuningan

    Lembaran Kuningan

    Lembaran Kuningan adhedhasar tembaga elektrolitik, seng lan unsur tilak minangka bahan mentah, liwat pangolahan ingot, rolling panas, rolling kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, lan banjur packing.Kinerja pangolahan material, plastisitas, sifat mekanik, tahan korosi, kinerja lan timah sing apik.