Lembaran Coil

  • Copper-nickel Strip

    Strip tembaga-nikel

    Tembaga-nikel alloy digawe saka tembaga, wesi, nikel, seng lan tilak unsur, liwat Processing dening ingots, rolled panas, cold rolled, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, packing lan pangolahan liyane.produk wis kinclong ayu, banget panas lan kadhemen workability, ductility, resistance karat, resistance lemes, keluwesan dhuwur, apik electrical lan mechanical lan kinerja shielding.

  • Decorating Copper Strip

    Dekorasi Strip Tembaga

    Tembaga wis digunakake minangka bahan dekorasi kanggo sejarah sing dawa.Amarga materi wis ductility fleksibel lan resistance karat apik.Uga nduweni permukaan mengkilat lan konstruksi sing kuwat.Gampang diwarnai dening agen kimia.Wis umum digunakake kanggo nggawe lawang, jendhela, sandhangan, dekorasi, atap, tembok lan liya-liyane.

  • Brass Sheet

    Lembaran Kuningan

    Lembaran Kuningan adhedhasar tembaga elektrolitik, seng lan unsur tilak minangka bahan mentah, liwat pangolahan ingot, rolling panas, rolling kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, lan banjur packing.Kinerja pangolahan material, plastisitas, sifat mekanik, tahan korosi, kinerja lan timah sing apik.

  • Brass Strip

    Strip Kuningan

    Strip kuningan adhedhasar tembaga elektrolitik, seng lan unsur tilak minangka bahan mentah, liwat pangolahan ingot, rolling panas, rolling kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, lan banjur packing.
    Kinerja pangolahan material, plastisitas, sifat mekanik, tahan korosi, kinerja lan timah sing apik.
    Wis akeh digunakake ing listrik, otomotif, komunikasi, hardware, dekorasi lan industri liyane.

  • Bronze Strip

    Strip Perunggu

    Strip tembaga yaiku tembaga karo timah, aluminium, lan unsur tilak minangka bahan mentah, liwat pangolahan ingot, gulungan panas, gulungan kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing lan pengepakan, bahan kanthi kekuatan ngasilake dhuwur, kekuatan lemes, sifat elastis. lan banget mlengkung formability.

  • Copper Sheet

    Lembaran tembaga

    Tembaga Sheet digawe saka tembaga elektrolitik, liwat Processing dening ingot, rolling panas, rolling kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, lan banjur packing.

  • Copper Strip for Lead Frame

    Tembaga Strip kanggo Lead Frame

    Materi kanggo pigura timbal tansah digawe saka paduan tembaga, wesi lan fosfor, utawa tembaga, nikel lan silikon, sing nduweni paduan umum C192(KFC),C194 lan C7025.Paduan iki nduweni kekuatan lan kinerja sing dhuwur.C194 lan KFC paling wakil kanggo tembaga, wesi lan wesi fosfor, padha bahan alloy paling umum.

  • Copper Strip

    Strip Tembaga

    Strip tembaga digawe saka tembaga elektrolitik, liwat pangolahan ingot, rolling panas, rolling kadhemen, perawatan panas, reresik lumahing, nglereni, finishing, lan banjur packing.

    Materi kasebut nduweni konduksi termal lan listrik sing apik, daktilitas fleksibel lan tahan korosi sing apik.Wis akeh digunakake ing listrik, otomotif, komunikasi, hardware, dekorasi lan industri liyane.