Nikel Plated Tembaga Foil

Katrangan singkat:

logam nikel nduweni stabilitas dhuwur ing udhara, kemampuan passivation kuwat, bisa mbentuk film passivation banget lancip ing udhara, bisa nolak karat saka alkali lan asam, supaya prodhuk kimia stabil ing karya lan lingkungan alkalin, ora gampang discolor, bisa mung bisa dioksidasi ing ndhuwur 600 ℃;lapisan nikel plating wis adhesion kuwat, ora gampang ambruk;lapisan nikel plating bisa nggawe lumahing materi harder, bisa nambah resistance nyandhang produk lan resistance karat asam lan alkali, resistance nyandhang produk, karat, kinerja Nyegah teyeng banget.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

logam nikel nduweni stabilitas dhuwur ing udhara, kemampuan passivation kuwat, bisa mbentuk film passivation banget lancip ing udhara, bisa nolak karat saka alkali lan asam, supaya prodhuk kimia stabil ing karya lan lingkungan alkalin, ora gampang discolor, bisa mung bisa dioksidasi ing ndhuwur 600;lapisan nikel plating wis adhesion kuwat, ora gampang ambruk;lapisan nikel plating bisa nggawe lumahing materi harder, bisa nambah resistance nyandhang produk lan resistance karat asam lan alkali, resistance nyandhang produk, karat, kinerja Nyegah teyeng banget.Amarga atose lumahing dhuwur saka produk dilapisi nikel, kristal dilapisi nikel banget nggoleki, karo polishability dhuwur, polishing bisa tekan tampilan pangilon, ing atmosfer bisa maintained ing long term resik, supaya uga umum digunakake kanggo hiasan.Foil tembaga sing dilapisi nikel sing diprodhuksi dening CIVEN METAL nduweni permukaan sing apik banget lan wangun sing rata.Padha uga degreased lan bisa gampang dilaminasi karo bahan liyane.Ing wektu sing padha, kita uga bisa ngatur foil tembaga sing dilapisi nikel kanthi annealing lan slitting miturut syarat pelanggan.

Bahan Dasar

Presisi dhuwur Rolled Copper Foil (JIS: C1100 / ASTM: C11000) isi Cu luwih saka 99,96%

Bahan Dasar Range Ketebalan

0,012mm ~ 0,15mm (0,00047 inci ~ 0,0059 inci)

Bahan Dasar Range Jembar

≤600mm (≤23.62 inci)

Bahan Dasar Temper

Miturut syarat pelanggan

Aplikasi

Perkakas listrik, elektronik, baterei, komunikasi, hardware lan industri liyane;

Parameter kinerja

barang

Bisa digunakakenikelPlating

Non-lasnikelPlating

Jembar Jembar

≤600mm (≤23.62 inci)

Range Ketebalan

0,012~0,15mm (0,00047 inci~0,0059 inci)

Ketebalan Lapisan Nikel

≥0,4µm

≥0,2µm

Kandungan Nikel Lapisan Nikel

80 ~ 90% (Bisa nyetel isi nikel miturut proses welding customer)

100% Nikel Murni

Resistance lumahing saka lapisan nikel(Ω)

≤0.1

0.05~0.07

Adhesi

5B

Kekuwatan Tensile

Atenuasi Kinerja Bahan Dasar sawise Plating ≤10%

Elongation

Atenuasi Kinerja Bahan Dasar sawise Plating ≤6%


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita