Kabar

  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Nguatake Aplikasi Transformator Frekuensi Dhuwur

    CIVEN METAL Tembaga Foil: Nguatake Aplikasi Transformator Frekuensi Dhuwur

    CIVEN METAL, pimpinan pasar ing manufaktur foil tembaga premium, ngenalake foil tembaga khusus sing digawe kanggo aplikasi trafo frekuensi dhuwur.Dikenal amarga konduktivitas listrik sing unggul, boros panas sing apik, lan sifat mekanik sing kuat, foil tembaga kita nambah ...
    Waca liyane
  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Elevating Efficiency ing Baterei Heating Film Aplikasi

    CIVEN METAL Tembaga Foil: Elevating Efficiency ing Baterei Heating Film Aplikasi

    Pambuka: CIVEN METAL, produsen foil tembaga berkualitas tinggi, kanthi bangga ngenalake foil tembaga sing dirancang khusus kanggo aplikasi film pemanasan baterei.Dikenal amarga konduktivitas termal sing unggul, kinerja listrik sing kuat, lan ketahanan korosi sing nyengsemake, polisi kita ...
    Waca liyane
  • CIVEN METAL Copper Foil: Maju Kesehatan kanthi Properti Antimikroba

    CIVEN METAL Copper Foil: Maju Kesehatan kanthi Properti Antimikroba

    Pambuka: CIVEN METAL, produsen foil tembaga kelas dhuwur sing misuwur, seneng ngenalake foil tembaga sing dirancang khusus kanggo aplikasi antibakteri.Terkenal amarga sifat antimikroba, daya tahan, lan fleksibilitas, tembaga kita ...
    Waca liyane
  • WARTA - Civen Metal Bakal Ana ing Expo Electronica 2024 - Kita Nganti Temu Sampeyan

    WARTA - Civen Metal Bakal Ana ing Expo Electronica 2024 - Kita Nganti Temu Sampeyan

        We will participate in Expo Electronica 2024. At the same time, if you are going to attend this exhibition, we sincerely invite you to meet at this exhibition.     Please see our contact details below:     Sales Manager: Duearwin     E-mail: sales@civen.cn     TEL: +...
    Waca liyane
  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Nambahake Aplikasi Perisai Elektromagnetik

    CIVEN METAL Tembaga Foil: Nambahake Aplikasi Perisai Elektromagnetik

    CIVEN METAL, produsen foil tembaga kelas dhuwur ing industri, kanthi bangga ngenalake foil tembaga sing dirancang khusus kanggo aplikasi pelindung elektromagnetik.Terkenal amarga konduktivitas listrik sing apik, permeabilitas dhuwur, lan tahan karat ...
    Waca liyane
  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Solusi Pionir kanggo Insulation Vakum

    CIVEN METAL Tembaga Foil: Solusi Pionir kanggo Insulation Vakum

    Pambuka: Ing jagad teknologi sing dinamis, CIVEN METAL minangka jeneng sing misuwur sing terus-terusan nyurung wates-wates inovasi produk, utamane ing bidang produksi foil tembaga.Salah sawijining conto solusi terobosan kita yaiku aplikasi foil tembaga CIVEN METAL ing ...
    Waca liyane
  • Dampak Foil Tembaga ing Lingkungan lan Kesehatan

    Dampak Foil Tembaga ing Lingkungan lan Kesehatan

    Nalika ngrembug babagan aplikasi ekstensif foil tembaga, kita uga kudu menehi perhatian marang dampak potensial ing lingkungan lan kesehatan.Sanajan tembaga minangka unsur umum ing kerak bumi lan nduweni peran penting ing pirang-pirang proses biologis, jumlah sing berlebihan utawa ha ...
    Waca liyane
  • Proses Produksi lan Pabrik Foil Tembaga

    Proses Produksi lan Pabrik Foil Tembaga

    Foil tembaga, lembaran tembaga ultra tipis sing prasaja iki, nduweni proses manufaktur sing rumit lan rumit.Proses iki utamane kalebu ekstraksi lan panyulingan tembaga, manufaktur foil tembaga, lan langkah-langkah pasca pangolahan.Langkah pisanan yaiku ekstraksi lan pemurnian ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Foil Tembaga ing Barang Saben Dina

    Aplikasi Foil Tembaga ing Barang Saben Dina

    Ing urip saben dina, akeh barang ing sekitar kita nggunakake foil tembaga.Ora mung digunakake ing piranti elektronik, nanging uga nduweni peran penting ing sawetara barang saben dina.Ayo goleki aplikasi foil tembaga ing urip saben dina.Pisanan, ayo nimbang panggunaan foil tembaga ing omah d ...
    Waca liyane
  • Sampeyan Mungkin Ora Ngerti: Kepiye Foil Tembaga Nggawe Urip Modern Kita

    Sampeyan Mungkin Ora Ngerti: Kepiye Foil Tembaga Nggawe Urip Modern Kita

    Kanthi kemajuan teknologi kanthi cepet, bahan-bahan sing katon ora pati penting wis wiwit nduwe peran sing saya penting ing urip saben dinane.Salah sijine yaiku foil tembaga.Sanajan jeneng kasebut ora pati ngerti, pengaruh foil tembaga ana ing endi-endi, meh kabeh pojok kita ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Foil Tembaga ing Piranti Elektronik

    Aplikasi Foil Tembaga ing Piranti Elektronik

    Ing jaman teknologi modern, foil tembaga wis dadi bagian sing ora bisa dipisahake saka manufaktur piranti elektronik.Aplikasi ing piranti elektronik iku ekstensif, kalebu nanging ora winates kanggo nggunakake ing printed circuit boards (PCBs), kapasitor lan induktor, lan ing elektromagnetik shi...
    Waca liyane
  • CIVEN METAL Tembaga Foil: Ningkatake Kinerja Plat Pemanas Baterei

    CIVEN METAL Tembaga Foil: Ningkatake Kinerja Plat Pemanas Baterei

    Kanthi pangembangan kendharaan listrik lan pasar piranti sing bisa dipakai kanthi cepet, njaga kinerja baterei ing lingkungan suhu rendah dadi saya penting.Piring pemanas baterei duwe peran penting kanggo njamin kinerja baterei, umur, lan safety ing cuaca sing adhem.Ing t...
    Waca liyane