Kabar

  • What you need to know about foil tapes?

    Apa sampeyan kudu ngerti babagan tape foil?

    Pita perekat foil minangka solusi sing serbaguna lan tahan lama kanggo aplikasi sing kasar lan kasar.Adhesi sing bisa dipercaya, konduktivitas termal / listrik sing apik, lan tahan kanggo bahan kimia, kelembapan, lan radiasi UV nggawe tape foil minangka salah sawijining pilihan sing paling populer kanggo militer, aerospace, lan industri ...
    Waca liyane
  • Types of PCB Copper Foil for High-Frequency Design

    Jinis PCB Copper Foil kanggo Desain Frekuensi Dhuwur

    Industri bahan PCB wis ngentekake wektu akeh kanggo ngembangake bahan sing nyedhiyakake mundhut sinyal sing paling murah.Kanggo desain kacepetan dhuwur lan frekuensi dhuwur, kerugian bakal mbatesi jarak panyebaran sinyal lan ngrusak sinyal, lan bakal nggawe panyimpangan impedansi sing bisa dideleng ...
    Waca liyane
  • What is Copper Foil Used for PCB Manufacturing Process?

    Apa Foil Tembaga Digunakake kanggo Proses Pabrik PCB?

    Foil tembaga nduweni tingkat oksigen permukaan sing kurang lan bisa dipasang karo macem-macem substrat sing beda, kayata logam, bahan insulasi.Lan foil tembaga utamané Applied ing shielding elektromagnetik lan antistatic.Kanggo nyelehake foil tembaga konduktif ing permukaan substrat lan digabungake karo ...
    Waca liyane
  • The Difference between RA Copper and ED Copper

    Bedane antarane RA Tembaga lan ED Tembaga

    Kita asring takon babagan keluwesan.Mesthi wae, kenapa sampeyan mbutuhake papan "lentur"?"Apa papan fleksibel bakal retak yen nggunakake tembaga ED?'' Ing artikel iki, kita pengin nyelidiki rong bahan sing beda (ED-Electrodeposited lan RA-rolled-annealed) lan mirsani pengaruhe ing sirkuit ...
    Waca liyane
  • Copper Foil Used in Printed Circuit Board

    Foil Tembaga Digunakake ing Papan Sirkuit Cetak

    Tembaga foil, jenis materi elektrolitik negatif, wis setor ing lapisan basa PCB kanggo mbentuk foil logam terus-terusan lan uga dijenengi minangka konduktor PCB.Gampang diikat menyang lapisan insulasi lan bisa dicithak nganggo lapisan pelindung lan mbentuk pola sirkuit sawise etching....
    Waca liyane
  • Why is Copper Foil used in PCB Manufacturing?

    Napa Foil Tembaga digunakake ing Pabrik PCB?

    Papan sirkuit cetak minangka komponen sing dibutuhake ing pirang-pirang piranti listrik.PCB saiki duwe sawetara lapisan: substrat, jejak, topeng solder, lan layar sutra.Salah sawijining bahan sing paling penting ing PCB yaiku tembaga, lan ana sawetara alasan kenapa tembaga digunakake tinimbang campuran liyane ...
    Waca liyane
  • Copper Foil Manufacturing for Your Business – Civen Metal

    Pabrik Foil Tembaga kanggo Bisnis Sampeyan - Civen Metal

    Kanggo proyek manufaktur foil tembaga, hubungi profesional pangolahan logam lembaran.Tim insinyur metalurgi pakar kita siap nglayani sampeyan, apa wae proyek pangolahan logam sampeyan.Wiwit taun 2004, kita wis diakoni kanggo keunggulan layanan pangolahan logam.Sampeyan bisa ...
    Waca liyane
  • Civen Metal Copper Foil Operating Rates Showed Seasonal Decline in February, But Likely to Rebound Sharply in March

    Tarif Operasi Foil Tembaga Logam Civen Nuduhake Penurunan Musiman ing wulan Februari, Nanging Kemungkinan Mumbul Cepet ing Maret

    SHANGHAI, Mar 21 (Civen Metal) - Tarif operasi ing produsen foil tembaga Cina rata-rata 86.34% ing Februari, mudhun 2.84 poin persentase MoM, miturut survey Civen Metal.Tarif operasi perusahaan gedhe, menengah lan cilik yaiku 89,71%, 83,58% lan 83,03%....
    Waca liyane
  • Electrolytic Copper Foil’S Industrial Application and Manufacturing Process

    Aplikasi Industri Foil Tembaga Elektrolitik lan Proses Manufaktur

    Aplikasi Industri Electrolytic Copper Foil: Minangka salah sawijining bahan dhasar industri elektronik, foil tembaga elektrolitik utamane digunakake kanggo nggawe papan sirkuit cetak (PCB), baterei lithium-ion, akeh digunakake ing peralatan omah, komunikasi, komputasi (3C), lan energi anyar aku...
    Waca liyane
  • How to produce ED copper foil?

    Kepiye carane nggawe foil tembaga ED?

    Klasifikasi foil tembaga ED: 1. Miturut kinerja, foil tembaga ED bisa dipérang dadi papat jinis: STD, HD, HTE lan ANN 2. Miturut TCTerms lumahing, foil tembaga ED bisa dipérang dadi papat jinis: ora lumahing perawatan lan ora nyegah teyeng, perawatan lumahing anti-karat, ...
    Waca liyane
  • Do You Know That Copper Foil Can Also Make Beautiful Works Of Art?

    Apa sampeyan ngerti manawa foil tembaga uga bisa nggawe karya seni sing apik?

    Teknik iki kalebu nglacak utawa nggambar pola ing lembaran foil tembaga.Sawise foil tembaga ditempelake ing kaca, pola kasebut dipotong nganggo piso persis.Pola kasebut banjur diobong kanggo nyegah pinggiran munggah.Solder ditrapake langsung menyang lembaran foil tembaga, njupuk ...
    Waca liyane
  • Copper kills corona virus. Is this true?

    Tembaga mateni virus corona.Apa iki bener?

    Ing China, diarani "qi," simbol kesehatan.Ing Mesir diarani "ankh," simbol kanggo urip langgeng.Kanggo wong Fenisia, referensi kasebut sinonim karo Aphrodite - dewi katresnan lan kaendahan.Peradaban kuna iki ngrujuk marang tembaga, sawijining bahan sing kabudayan ing t...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2