Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa foil tembaga?

Foil tembaga minangka bahan tembaga sing tipis banget.Bisa dipérang dadi rong jinis: foil tembaga sing digulung (RA) lan foil tembaga elektrolitik (ED).Tembaga foil nduweni konduktivitas listrik lan termal sing apik, lan nduweni sifat nglindhungi sinyal listrik lan magnetik.Tembaga foil digunakake ing jumlah gedhe ing Pabrik komponen elektronik tliti.Kanthi kemajuan manufaktur modern, panjaluk produk elektronik sing luwih tipis, luwih entheng, cilik lan portabel wis nyebabake macem-macem aplikasi kanggo foil tembaga.

Apa foil tembaga sing digulung?

Foil tembaga sing digulung diarani foil tembaga RA.Iku materi tembaga sing diprodhuksi dening rolling fisik.Amarga proses manufaktur, foil tembaga RA duwe struktur bunder ing njero.Lan bisa diatur kanggo emosi alus lan hard kanthi nggunakake proses annealing.RA tembaga foil digunakake ing Pabrik produk elektronik dhuwur-mburi, utamané sing mbutuhake jurusan tartamtu saka keluwesan ing materi.

Apa elektrolitik/electrodeposited tembaga foil?

Foil tembaga elektrolitik diarani foil tembaga ED.Iki minangka bahan foil tembaga sing diprodhuksi dening proses deposisi kimia.Amarga sifat proses produksi, foil tembaga elektrolitik nduweni struktur kolom ing njero.Proses produksi foil tembaga elektrolitik relatif prasaja lan digunakake ing produk sing mbutuhake akeh proses prasaja, kayata papan sirkuit lan elektroda negatif baterei lithium.

Apa bedane antarane foil tembaga RA lan ED?

Foil tembaga RA lan foil tembaga elektrolitik duwe kaluwihan lan kekurangan ing aspek ing ngisor iki:
RA tembaga foil punika purer ing syarat-syarat isi tembaga;
foil tembaga RA nduweni kinerja sakabèhé sing luwih apik tinimbang foil tembaga elektrolitik ing babagan sifat fisik;
Ana sethitik prabédan antarane rong jinis foil tembaga ing syarat-syarat sifat kimia;
Ing babagan biaya, foil tembaga ED luwih gampang diprodhuksi kanthi massal amarga proses manufaktur sing relatif prasaja lan luwih murah tinimbang foil tembaga calendered.
Umume, foil tembaga RA digunakake ing tahap awal manufaktur produk, nanging nalika proses manufaktur dadi luwih diwasa, foil tembaga ED bakal njupuk alih kanggo nyuda biaya.

Apa foil tembaga digunakake?

Foil tembaga nduweni konduktivitas listrik lan termal sing apik, lan uga nduweni sifat pelindung sing apik kanggo sinyal listrik lan magnetik.Mulane, asring digunakake minangka media kanggo konduksi listrik utawa termal ing produk elektronik lan listrik, utawa minangka bahan pelindung kanggo sawetara komponen elektronik.Amarga sifat sing katon lan fisik saka wesi tembaga lan tembaga, uga digunakake ing dekorasi arsitektur lan industri liyane.

Apa sing digawe saka foil tembaga?

Bahan mentah kanggo foil tembaga yaiku tembaga murni, nanging bahan mentah ana ing negara sing beda amarga proses produksi sing beda.Foil tembaga sing digulung umume digawe saka lembaran tembaga katoda elektrolitik sing dilebur banjur digulung;Foil tembaga elektrolitik perlu kanggo nyelehake bahan mentahan menyang solusi asam sulfat kanggo dissolving minangka tembaga-bath, banjur iku luwih kepekso kanggo nggunakake bahan mentahan kayata dijupuk tembaga utawa kabel tembaga kanggo pembubaran luwih karo asam sulfat.

Apa foil tembaga dadi ala?

Ion tembaga aktif banget ing udara lan gampang bereaksi karo ion oksigen ing udara kanggo mbentuk oksida tembaga.Kita nambani lumahing foil tembaga karo suhu kamar anti-oksidasi sak proses produksi, nanging iki mung wektu tundha nalika foil tembaga wis oxidized.Mulane, dianjurake kanggo nggunakake foil tembaga sanalika bisa sawise unpacking.Lan simpen foil tembaga sing ora digunakake ing papan sing garing lan tahan cahya adoh saka gas sing molah malih.Suhu panyimpenan sing disaranake kanggo foil tembaga kira-kira 25 derajat Celsius lan asor ora luwih saka 70%.

Apa foil tembaga minangka konduktor?

Foil tembaga ora mung minangka bahan konduktif, nanging uga bahan industri sing paling larang regane.Foil tembaga nduweni konduktivitas listrik lan termal sing luwih apik tinimbang bahan metalik biasa.

Apa tembaga foil tape konduktif ing loro-lorone?

Tape foil tembaga umume konduktif ing sisih tembaga, lan sisih adesif uga bisa digawe konduktif kanthi nyelehake bubuk konduktif ing adesif.Mulane, sampeyan kudu ngonfirmasi apa sampeyan butuh tape foil tembaga konduktif siji-sisi utawa tape foil tembaga konduktif kaping pindho nalika tuku.

Carane mbusak oksidasi saka foil tembaga?

Foil tembaga kanthi oksidasi permukaan tipis bisa dicopot nganggo spons alkohol.Yen oksidasi dawa utawa oksidasi area gedhe, kudu diilangi kanthi ngresiki nganggo larutan asam sulfat.

Apa foil tembaga sing paling apik kanggo kaca patri?

CIVEN Metal duweni tape foil tembaga khusus kanggo kaca patri sing gampang banget digunakake.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?