Dianggep RA Tembaga Foil

Katrangan singkat:

Foil tembaga RA sing diolah yaiku foil tembaga presisi dhuwur sing dilapisi siji kanggo nambah kekuatan kulit.Permukaan foil tembaga sing atos seneng tekstur sing frosted, sing luwih gampang dilaminasi karo bahan liyane lan ora bisa dicopot.Ana rong cara perawatan utama: siji diarani perawatan reddening, ing ngendi bahan utama yaiku bubuk tembaga lan werna permukaan abang sawise perawatan;liyane yaiku perawatan blackening, ing ngendi bahan utama yaiku kobalt lan bubuk nikel lan werna permukaan ireng sawise perawatan.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Foil tembaga RA sing diolah yaiku foil tembaga presisi dhuwur sing dilapisi siji kanggo nambah kekuatan kulit.Permukaan foil tembaga sing atos seneng tekstur sing frosted, sing luwih gampang dilaminasi karo bahan liyane lan ora bisa dicopot.Ana rong cara perawatan utama: siji diarani perawatan reddening, ing ngendi bahan utama yaiku bubuk tembaga lan werna permukaan abang sawise perawatan;liyane yaiku perawatan blackening, ing ngendi bahan utama yaiku kobalt lan bubuk nikel lan werna permukaan ireng sawise perawatan.The dianggep RA tembaga foil diprodhuksi dening CIVEN METAL nduweni karakteristik toleransi kekandelan stabil, ora wêdakakêna metu lumahing roughened lan uniformity apik saka tunas tembaga.Ing wektu sing padha, CIVEN METAL uga ngetrapake perawatan anti-oksidasi suhu dhuwur ing sisih mengilap saka foil tembaga RA sing diolah kanggo nyegah materi saka owah-owahan warna ing suhu dhuwur sajrone proses klien.Foil tembaga jinis iki diprodhuksi lan dikemas ing kamar sing bebas bledug kanggo njamin kebersihan materi kasebut, saengga luwih cocog kanggo pangolahan bahan elektronik kanthi dhuwur.CIVEN METAL uga bisa ngatur produksi miturut syarat pelanggan supaya bisa nyukupi kabutuhan bahan sing paling dhuwur.

Range Dimensi

Kisaran ketebalan: 12~70 µm (1/3 nganti 2 OZ)

Jembar Jembar: 150 ~ 600 mm (5,9 nganti 23,6 inci)

Pagelaran

Fleksibilitas lan ekstensibilitas dhuwur

permukaan sing rata lan alus

resistance lemes apik

Sifat antioksidan sing kuat

Sifat mekanik sing apik

Aplikasi

Fleksibel Copper Clad Laminate (FCCL), Fine Circuit FPC, film tipis kristal dilapisi LED.

Fitur

Materi kasebut nduweni extensibilitas sing luwih dhuwur, lan nduweni resistensi lentur sing dhuwur lan ora ana retak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita