Foil Tembaga Elektrolitik

  • Shielded ED copper foils

    Dilindungi foil tembaga ED

    Foil tembaga elektrolitik kanggo perisai sing diprodhuksi dening CIVEN METAL bisa kanthi efektif nglindhungi sinyal elektromagnetik lan gangguan gelombang mikro amarga kemurnian tembaga sing dhuwur.

  • HTE Electrodeposited Copper Foils for PCB

    HTE Electrodeposited Tembaga Foils kanggo PCB

    Foil tembaga elektrolitik sing diprodhuksi dening CIVEN METAL nduweni resistensi banget kanggo suhu dhuwur lan daktilitas dhuwur.Tembaga foil ora ngoksidasi utawa ngganti werna ing suhu dhuwur, lan ductility apik nggampangake kanggo laminate karo bahan liyane.

  • ED Copper Foils for Li-ion Battery (Double-shiny)

    Foil Tembaga ED kanggo Baterei Li-ion (pindho mengkilat)

    Foil tembaga elektrolitik kanggo baterei lithium yaiku foil tembaga sing dikembangake lan diprodhuksi dening CIVEN METAL khusus kanggo industri manufaktur baterei lithium.

  • Super Thick ED Copper Foils

    Super Kandel ED Tembaga Foils

    The Ultra-nglukis kurang-profil tembaga electrolytic foil diprodhuksi dening CIVEN METAL ora mung customizable ing syarat-syarat kekandelan foil tembaga, nanging uga fitur roughness kurang lan kekuatan misahake dhuwur, lan lumahing atos ora gampang tiba mati bubuk.Kita uga bisa nyedhiyakake layanan ngiris miturut syarat pelanggan.

  • VLP ED Copper Foils

    VLP ED Tembaga Foils

    Foil tembaga elektrolitik profil banget sing diprodhuksi dening CIVEN METAL nduweni karakteristik kekasaran sing kurang lan kekuatan kulit sing dhuwur.Tembaga foil diprodhuksi dening proses elektrolisis nduweni kaluwihan saka kemurnian dhuwur, impurities kurang, lumahing Gamelan, wangun Papan flat, lan jembaré gedhe.

  • ED Copper Foils for FPC

    ED Tembaga Foils kanggo FPC

    Foil tembaga elektrolitik kanggo FPC dikembangake lan diprodhuksi khusus kanggo industri FPC (FCCL).Foil tembaga elektrolitik iki nduweni daktilitas sing luwih apik, kekasaran sing luwih murah lan kekuatan kulit sing luwih apik tinimbang foil tembaga liyane.

  • ED Copper Foils for Li-ion Battery (Double-matte)

    Foil Tembaga ED kanggo Baterei Li-ion (Double-matte)

    Foil Tembaga Electrodeposited kanggo baterei lithium reged siji (pindho) minangka bahan profesional sing diprodhuksi dening CIVEN METAL kanggo nambah kinerja lapisan elektroda negatif baterei.Tembaga foil nduweni kemurnian dhuwur, lan sawise proses roughening, iku luwih gampang kanggo pas karo materi elektroda negatif lan kurang kamungkinan kanggo tiba mati.

  • RTF ED Copper Foil

    RTF ED Tembaga Foil

    Foil tembaga elektrolitik (RTF) sing diobati kanthi terbalik yaiku foil tembaga sing wis digawe kasar nganti macem-macem derajat ing loro-lorone.Iki nguatake kekuatan kulit loro-lorone saka foil tembaga, dadi luwih gampang digunakake minangka lapisan penengah kanggo ikatan karo bahan liyane.