Tape Tembaga Adhesive

Katrangan singkat:

Single konduktif tembaga foil tape nuduhake sisih siji gadhah lumahing non-conductive adhesive overlying, lan gundhul ing sisih liyane, supaya bisa nindakake listrik;mula diarani foil tembaga konduktif siji-sisi.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Tape foil tembaga bisa dipérang dadi foil tembaga konduktif siji lan kaping pindho:

Single konduktif tembaga foil tape nuduhake sisih siji gadhah lumahing non-conductive adhesive overlying, lan gundhul ing sisih liyane, supaya bisa nindakake listrik;mula diarani foil tembaga konduktif siji-sisi.
Foil tembaga konduktif kaping pindho nuduhake foil tembaga sing uga duwe lapisan adesif, nanging lapisan adesif iki uga konduktif, mula diarani foil tembaga konduktif kaping pindho.

Kinerja Produk

Siji sisih tembaga, sisih liyane duwe kertas insulasi; Ing tengah ana adesif akrilik sensitif tekanan sing diimpor.Foil tembaga nduweni adhesi lan elongasi sing kuat.Iku utamané amarga sifat electrical banget foil tembaga kang sak Processing bisa duwe efek konduktif apik;sareh, kita nggunakake adhesive ditutupi nikel kanggo tameng gangguan elektromagnetik ing lumahing foil tembaga.

Aplikasi Produk

Bisa digunakake ing macem-macem jinis trafo, ponsel, komputer, PDA, PDP, monitor LCD, komputer notebook, printer lan produk konsumen domestik liyane.

Kaluwihan

Kemurnian foil tembaga luwih dhuwur tinimbang 99,95%, fungsine kanggo ngilangi gangguan elektromagnetik (EMI), ngisolasi gelombang elektromagnetik sing mbebayani saka awak, ngindhari gangguan arus lan voltase sing ora dikarepake.

Kajaba iku, muatan elektrostatik bakal digarap.kuwat kaiket, sifat konduktif apik, lan bisa Cut menyang macem-macem ukuran miturut syarat customer.

Tabel 1: Karakteristik Foil Tembaga

Standar(Tembaga Foil Kekandelan

Kinerja

Jembar(mm

dawa(m / Volume

Adhesi

Adhesive(N/mm

Konduksi Adhesive

0.018mm siji-sisi

5-500mm

50

Non Konduktif

1380

No

0,018mm pindho sisi

5-500mm

50

Konduktif

1115

ya wis

0.025mm siji-sisi

5-500mm

50

Non-konduktif

1290

No

0,025mm pindho sisi

5-500mm

50

Konduktif

1120

ya wis

0.035mm siji-sisi

5-500mm

50

Non-konduktif

1300

No

0,035mm pindho sisi

5-500mm

50

Konduktif

1090

ya wis

0,050mm siji-sisi

5-500mm

50

Non-konduktif

1310

No

0,050mm pindho sisi

5-500mm

50

Konduktif

1050

ya wis

Cathetan:1. bisa digunakake ing ngisor 100 ℃

2. Elongation kira-kira 5%, nanging bisa diganti miturut spesifikasi pelanggan.

3. Kudu disimpen ing suhu kamar lan bisa disimpen kurang saka setahun.

4. Nalika digunakake, tetep sisih adhesive resik saka partikel bayangan, lan supaya nggunakake bola-bali.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita