Foil Tembaga ED kanggo Baterei Li-ion (pindho mengkilat)

Katrangan singkat:

Foil tembaga elektrolitik kanggo baterei lithium yaiku foil tembaga sing dikembangake lan diprodhuksi dening CIVEN METAL khusus kanggo industri manufaktur baterei lithium.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Foil tembaga elektrolitik kanggo baterei lithium yaiku foil tembaga sing dikembangake lan diprodhuksi dening CIVEN METAL khusus kanggo industri manufaktur baterei lithium.Foil tembaga elektrolitik iki nduweni kaluwihan saka kemurnian dhuwur, impurities kurang, Rampung lumahing apik, lumahing warata, tension seragam, lan lapisan gampang.Kanthi kemurnian sing luwih dhuwur lan hidrofilik sing luwih apik, foil tembaga elektrolitik kanggo baterei kanthi efektif bisa nambah wektu pangisian daya lan discharge lan ngluwihi umur siklus baterei.Ing wektu sing padha, CIVEN METAL bisa irisan miturut syarat customer kanggo nyukupi kabutuhan materi customer kanggo produk baterei beda.

Spesifikasi

CIVEN bisa nyedhiyakake foil tembaga lithium optik kaping pindho kanthi jembar sing beda-beda saka 4.5 nganti 20μm kekandelan nominal.

Kinerja

Produk duwe karakteristik struktur sisi loro simetris, Kapadhetan logam cedhak Kapadhetan teori saka tembaga, profil lumahing banget kurang, elongation dhuwur lan kekuatan tensile (ndeleng Tabel 1).

Aplikasi

Bisa digunakake minangka operator anoda lan kolektor kanggo baterei lithium-ion.

Kaluwihan

Dibandhingake karo siji-sisi reged lan loro-sisi reged lithium tembaga foil, area kontak mundhak exponentially nalika diikat karo materi elektroda negatif, kang Ngartekno bisa nyuda resistance kontak antarane kolektor elektroda negatif lan materi elektroda negatif lan nambah. simetri struktur lembaran elektroda negatif saka baterei lithium-ion.Kangge, foil tembaga litium cahya kaping pindho nduweni resistensi sing apik kanggo ekspansi kadhemen lan panas, lan lembaran elektroda negatif ora gampang pecah sajrone proses ngisi daya lan mbuwang baterei, sing bisa ndawakake umur baterei. 

Tabel 1.Kinerja

Item Tes

Unit

Spesifikasi

6μm

7 μm

8μm

9/10μm

12μm

15μm

20μm

Konten Cu

%

≥99.9

Bobot Area

mg/10 cm2

54±1

63±1.25

72±1.5

89±1.8

107±2.2

133±2.8

178±3.6

Kekuwatan Tarik (25 ℃)

Kg/mm2

28~35

Elongation (25 ℃)

%

5~10

5~15

10~20

Kekasaran (S-Side)

μm (Ra)

0.1~0.4

Kekasaran (M-Side)

μm (Rz)

0.8~2.0

0.6~2.0

Toleransi Jembar

Mm

-0/+2

Toleransi dawa

m

-0/+10

Pinhole

Pcs

ora ana

Ganti Warna

130 ℃ / 10 min

150 ℃ / 10 min

ora ana

Gelombang utawa Wrinkle

----

Width≤40mm siji ngidini

Width≤30mm siji ngidini

Penampilan

----

Ora drape, goresan, polusi, oksidasi, discoloration lan ing efek nggunakake

Metode winding

----

Puteran nalika madhep sisih SNalika tension nduwurke tumpukan ing stabil, ora kedadean muter ngeculke.

Cathetan:1. Tembaga foil kinerja resistance oksidasi lan indeks Kapadhetan lumahing bisa rembugan.

2. Indeks kinerja tundhuk karo metode pengujian kita.

3. Periode njamin kualitas 90 dina saka tanggal panrimo.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita