High-tliti RA Tembaga Foil

Katrangan singkat:

Foil tembaga sing digulung kanthi tliti dhuwur minangka bahan berkualitas tinggi sing diprodhuksi dening CIVEN METAL.Dibandhingake karo produk foil tembaga biasa, nduweni kemurnian sing luwih dhuwur, permukaan sing luwih apik, flatness sing luwih apik, toleransi sing luwih tepat lan sifat pangolahan sing luwih sampurna.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Foil tembaga sing digulung kanthi tliti dhuwur minangka bahan berkualitas tinggi sing diprodhuksi dening CIVEN METAL.Dibandhingake karo produk foil tembaga biasa, nduweni kemurnian sing luwih dhuwur, permukaan sing luwih apik, flatness sing luwih apik, toleransi sing luwih tepat lan sifat pangolahan sing luwih sampurna.Foil tembaga presisi dhuwur uga wis degrease lan anti-oksidasi, sing ngidini foil duwe umur beting luwih suwe lan luwih gampang dilaminasi karo bahan liyane.Minangka materi diprodhuksi lan rangkep ing kamar free bledug, karesikan prodhuk dhuwur banget lan meets syarat lingkungan produksi elektronik dhuwur-mburi.Kabeh produk foil tembaga sing digulung kanthi presisi dhuwur dikontrol lan dipantau miturut standar produksi internasional sing paling ketat, kanthi tujuan supaya ora ana cacat.Ora mung bisa dadi pengganti produk kelas sing padha saka Jepang lan Negara Kulon, nanging uga luwih cendhek wektu manufaktur kanggo para pelanggan.

Tembaga foil minangka bahan mentah sing penting kanggo nggawe papan sirkuit cetak (PCB), laminate klambi tembaga (CCL) lan baterei lithium-ion.Foil tembaga industri bisa dipérang dadi foil tembaga calendered lan foil tembaga elektrolitik miturut proses manufaktur.Foil tembaga elektrolitik digawe kanthi elektrolisis tembaga adhedhasar prinsip elektrokimia.Struktur internal foil ijo yaiku struktur kristal jarum vertikal, lan biaya produksie relatif murah.Foil tembaga Calendered dibentuk kanthi proses annealing gulung bola-bali saka ingot tembaga adhedhasar prinsip pangolahan plastik.Struktur internal yaiku struktur kristal serpihan, lan daktilitas produk foil tembaga sing dicalender apik.Saiki, foil tembaga elektrolitik utamané dipigunakaké ing produksi papan sirkuit kaku, dene foil tembaga sing kalender utamané dipigunakaké ing papan sirkuit fleksibel lan frekuensi dhuwur.

Bahan Dasar

C11000 Tembaga, Cu > 99,99%

Spesifikasi

Kisaran ketebalan: T 0,009 ~ 0,1 mm (0,0003 ~ 0,004 inci)

Jembar jembaré: W 150 ~ 650,0 mm (5,9 inci~25,6 inci)

Kinerja

Sifat fleksibel sing dhuwur, permukaan seragam lan rata saka foil tembaga, elongasi dhuwur, tahan lemes sing apik, tahan oksidasi sing kuwat lan sifat mekanik sing apik.

Aplikasi

Cocog kanggo komponen elektronik dhuwur, papan sirkuit, baterei, bahan pelindung, bahan boros panas lan bahan konduktif


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita