Apa electrolytic (ED) tembaga foil lan carane nggawe?

Foil tembaga elektrolitik, foil logam terstruktur kolom, umume diarani diprodhuksi kanthi cara kimia, proses ngasilake kaya ing ngisor iki: 

larut:Lembaran tembaga elektrolitik bahan mentah dilebokake ing larutan asam sulfat kanggo ngasilake larutan tembaga sulfat.

mbentuk:Roll logam (biasane titanium muter) wis energized lan sijine menyang solusi tembaga sulfat kanggo muter, muter logam daya bakal adsorb ion tembaga ing solusi tembaga sulfat kanggo lumahing batang muter, mangkono ngasilaken foil tembaga.Kekandelan saka foil tembaga ana hubungane karo kacepetan rotasi gulungan logam, sing luwih cepet muter, sing luwih tipis ing foil tembaga sing digawe;Kosok baline, sing alon iku, sing luwih kenthel.Ing lumahing foil tembaga kui ing cara iki Gamelan, nanging miturut foil tembaga wis lumahing beda ing njero lan njaba (siji sisih bakal disambungake menyang rollers logam), loro-lorone duwe roughness beda.

Atos(opsional): Lumahing foil tembaga wis kasar (biasane bubuk tembaga utawa bubuk kobalt-nikel disemprotake ing permukaan foil tembaga banjur diobati) kanggo nambah kekasaran foil tembaga (kanggo nguatake kekuatan kulit).Lumahing mengilap uga dianggep karo perawatan oksidasi suhu dhuwur (electroplated karo lapisan saka logam) kanggo nambah kemampuan materi kanggo bisa ing suhu dhuwur tanpa oksidasi lan discoloration.

(Cathetan: Proses iki umume ditindakake mung nalika ana kabutuhan materi kasebut)

Slittingutawa Cutting:coil foil tembaga wis slitted utawa Cut menyang jembaré dibutuhake ing nggulung utawa sheets miturut syarat customer.

Testing:Cut sawetara conto saka gulungan rampung kanggo testing saka komposisi, kekuatan tensile, elongation, toleransi, kekuatan kulit, roughness, Rampung lan syarat customer kanggo mesthekake yen produk wis qualified.

Packing:Bungkus produk rampung sing cocog karo peraturan ing batch menyang kothak.


Wektu kirim: Aug-16-2021