Civen ngundang sampeyan menyang pameran (PCIM Europe2019)

Babagan PCIM Europe2019

Industri Power Electronics wis ketemu ing Nuremberg wiwit taun 1979. Pameran lan konferensi minangka platform internasional terkemuka sing nampilake produk, topik lan tren saiki ing elektronika daya lan aplikasi.Ing kene sampeyan bisa nemokake ringkesan babagan fakta lan tokoh sing paling penting babagan acara iki.

Profil acara

PCIM Europe minangka pameran lan konferensi internasional terkemuka kanggo elektronika daya lan aplikasi.Ing kene para ahli saka industri lan akademisi ketemu, ing ngendi tren lan perkembangan anyar ditampilake kanggo publik kanggo pisanan.Kanthi cara iki, acara kasebut nggambarake kabeh rantai nilai - saka komponen, kontrol drive lan kemasan menyang sistem cerdas pungkasan.

Profil pengunjung

Pengunjung perdagangan internasional minangka ahli lan pembuat keputusan utamane saka manajemen, desain produk lan sistem, tuku uga departemen manajemen R&D.Minangka pameran khusus, PCIM Eropa dibedakake kanthi atmosfer kerja sing intensif.Pengunjung rawuh ing pameran kanggo ngrembug masalah tartamtu lan pendekatan individu ing stand pameran, miwiti pancasan investasi langsung ing situs.76% pengunjung saka luar negeri saka Eropa, 19% saka Asia lan 5% saka Amerika.

PCIM (Konversi Daya lan Gerakan Cerdas)minangka titik patemon utama ing Eropa kanggo spesialis ing elektronika daya lan aplikasi ing gerakan cerdas lan kualitas daya.

Civen wis dibukak PCIM kanggo kakehan, kita ngawula pelanggan saka kabeh ndonya, paling mau wis dadi kanca kita .Kita bisa kanthi gawe marem kabutuhan pelanggan kelas menengah lan dhuwur ora ketompo ing produktivitas utawa kinerja.

Kanthi latar mburi pendanaan sing kuwat lan kauntungan sumber daya saka perusahaan induk.

Sampeyan bakal nemokake kita ing bale 7, booth 7-526 agin.

If you can go to the exhibition,Please give me message to: sales@civen.cn

Kutha: Nuremberg
Negara: Jerman
Tanggal: 7 nganti 9 Mei 2019
Tambah: Pusat Pameran Nuremberg
Messeplatz 1, 90471 Nuremberg, Jerman

1

Wektu kirim: Jul-08-2021